Skip to main content

Jul på Valnøddegården

Valnøddegården i Odense N inviterer igen i år til masser af julehygge den 26. november kl. 10.

Af: Isabella Ravn | Foto: Unsplash

Valnøddegården vil blive pyntet med smukke julelys, og en masse lokale og fynske iværksættere, kunsthåndværkere og designere vil kigge forbi med egne kreationer, så man kan finde både julegaver og julepynt.

I år kan de præsentere 35 spændende boder, med alt hvad julehjertet kan begære.

Derudover vil der være et åbent børneværksted, hvor kun fantasien sætter grænser for børnene, der har mulighed for at lave fine gaver til forældrene og bedsteforældrene.

Der vil også være mulighed for at nyde en lækker kop kaffe fra gårdens barista, og de byder også på æbleskiver og gløgg.

I år har de som noget nyt allieret sig med Lumby Mølle samt Lumby Borgerforening, hvilket betyder, at når man er færdig på Valnøddegården kan man afslutte dagen hos Lumby Mølle til ‘Mølle-jul’, hvor det hele vil slutte af med juletræstænding på det lokale torv i Lumby kl. 16.

Julemarked i Storms Pakhus

Husk at sætte et kryds i kalenderen, når Storms Pakhus igen i år inviterer til et hyggeligt julemarked den 25. og 26. november.

Af: Isabella Ravn | Foto: LokalNyt Odense

Glæd dig til at opleve de mange boder med masser af julemagi og pynt, og husk også at varme dig på de klassiske juledrikke og nyde noget sødt til.

Både lørdag og søndag vil du kunne opleve cirka 40 boder med forskelligt kunsthåndværk og finurlige brugsgenstande samt have muligheden for at gå på opdagelse i Pakhusets mange barer og madboder.

Så husk at tage hele familie under armen til en hyggelig weekend i julens tegn. Julemarkedet holder åbent fra kl. 11-16 begge dage, men madstederne har almindelige åbningstider. Så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi.

Julelysene tændes i Brandts Klædefabrik

Nyd en magisk aften på Brandts Klædefabrik, når de officielt tænder julebelysningen fredag den 17. november kl. 17:00.

Julelys i Brandts Passage, Odense
Af: Rikke Meistrup Hansen | Foto: LokalNyt Odense

Inden julelysene tændes kan du fra klokken 16:00 hygge dig med gløgg, æbleskiver og varm chokolade i Brandts Klædefabrik-området.

Klokken 17:00-17:30 kan du komme i en fantastisk stemning, når Mette Risager og hendes to gospelkor Nardus og Emmaus synger en masse gospel- og julesange på Amfiscenen.

Glæd dig til en magisk aften med familien eller vennerne.

 

Vinsmagning hos Liwira: Julevin og portvin

Efter at have afholdt flere velbesøgte vinsmagninger, er det nu blevet tid til en julesmagning hos Liwira i Langeskov. 

Af: Daniel Svendsen | Foto: Unsplash

Derfor inviterer de onsdag den 15. november fra kl. 18.00-21.30 til smagning af julevin og portvin. Der bliver mulighed for at smage på riesling, rødvine og portvine, der passer godt til julemaden.

Simon fra Haller Vine kommer og fortæller om de forskellige vine, og Liwira sørger for, at der er noget at spise til smagningen.

Det koster 200 kr. at deltage, og tilmelding er nødvendig. Du kan se facebookbegivenheden her.

Kom og bliv klogere på, hvad der skal i glassene på dit julebord i år.

UDSOLGT – Julekursus hos Brenderup Højskole

Skal der ske noget anderledes i julen 2023? Eller er du en af gengangerne til jul hos Brenderup Højskole? Så tilmeld dig nu årets julekursus.

Af: Daniel Svendsen | Foto: Pexels

Tilbring en jul med masser af fællesskab, hygge, gode arrangementer og højskolestemning, når det er bedst. Hvert år inviterer Brenderup Højskole til julekursus, som forløber over juledagene. Her sørger de for et fyldt program med foredrag og udflugter, sang og musik og naturligvis juleri i lange baner.

Info om årets julekursus bliver løbende opdateret på Brenderup Højskoles hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig. Kurset koster 4995 kroner for overnatning i et dobbeltværelse og 5495 kroner for et enkeltværelse.

Tag også et kig på højskolens øvrige korte kurser.