Skip to main content

Jul på Valnøddegården

Valnøddegården i Odense N inviterer igen i år til masser af julehygge den 26. november kl. 10.

Af: Isabella Ravn | Foto: Unsplash

Valnøddegården vil blive pyntet med smukke julelys, og en masse lokale og fynske iværksættere, kunsthåndværkere og designere vil kigge forbi med egne kreationer, så man kan finde både julegaver og julepynt.

I år kan de præsentere 35 spændende boder, med alt hvad julehjertet kan begære.

Derudover vil der være et åbent børneværksted, hvor kun fantasien sætter grænser for børnene, der har mulighed for at lave fine gaver til forældrene og bedsteforældrene.

Der vil også være mulighed for at nyde en lækker kop kaffe fra gårdens barista, og de byder også på æbleskiver og gløgg.

I år har de som noget nyt allieret sig med Lumby Mølle samt Lumby Borgerforening, hvilket betyder, at når man er færdig på Valnøddegården kan man afslutte dagen hos Lumby Mølle til ‘Mølle-jul’, hvor det hele vil slutte af med juletræstænding på det lokale torv i Lumby kl. 16.

Julemarked i Storms Pakhus

Husk at sætte et kryds i kalenderen, når Storms Pakhus igen i år inviterer til et hyggeligt julemarked den 25. og 26. november.

Af: Isabella Ravn | Foto: LokalNyt Odense

Glæd dig til at opleve de mange boder med masser af julemagi og pynt, og husk også at varme dig på de klassiske juledrikke og nyde noget sødt til.

Både lørdag og søndag vil du kunne opleve cirka 40 boder med forskelligt kunsthåndværk og finurlige brugsgenstande samt have muligheden for at gå på opdagelse i Pakhusets mange barer og madboder.

Så husk at tage hele familie under armen til en hyggelig weekend i julens tegn. Julemarkedet holder åbent fra kl. 11-16 begge dage, men madstederne har almindelige åbningstider. Så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi.

Eventyrligt Julemarked

De to første weekender i december forvandles H.C Andersen-kvarteret omkring Sortebrødre Torv til et vaskeægte juleeventyr. På de historiske brolagte gader kan du opleve hyggelige boder fyldt med alverdens julerier, kunsthåndværk og gode ideer til julegaver. Rundt omkring boderne bliver der spillet julemusik, og man kan få en køretur i en hestevogn. Markedet oser af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

De to første weekender i december forvandles H.C Andersen-kvarteret omkring Sortebrødre Torv til et vaskeægte juleeventyr. På de historiske brolagte gader kan du opleve hyggelige boder fyldt med alverdens julerier, kunsthåndværk og gode ideer til julegaver. Rundt omkring boderne bliver der spillet julemusik, og man kan få en køretur i en hestevogn.
Markedet oser af julestemning, og mens I nyder en kop varm glögg eller kakao, kan I opleve de hyggelige indslag der vil være i løbet af åbningstiden. Her kommer blandt andre Cirkus Flikflak, Vægterne i Odense, lokale sangkor og Snedronningen forbi og underholder.
Så kom og oplev julen som på H.C. Andersens tid.
Det er gratis at besøge julemarkedet, og det har åbent både lørdag og søndag.

Eventyrligt Julemarked

De to første weekender i december forvandles H.C Andersen-kvarteret omkring Sortebrødre Torv til et vaskeægte juleeventyr. På de historiske brolagte gader kan du opleve hyggelige boder fyldt med alverdens julerier, kunsthåndværk og gode ideer til julegaverne. Rundt omkring boderne bliver der spillet julemusik, og man kan få en køretur i en hestevogn. Markedet oser af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

De to første weekender i december forvandles H.C Andersen-kvarteret omkring Sortebrødre Torv til et vaskeægte juleeventyr. På de historiske brolagte gader kan du opleve hyggelige boder fyldt med alverdens julerier, kunsthåndværk og gode ideer til julegaverne. Rundt omkring boderne bliver der spillet julemusik, og man kan få en køretur i en hestevogn.
Markedet oser af julestemning, og mens I nyder en kop varm glögg eller kakao, kan I opleve de hyggelige indslag der vil være i løbet af åbningstiden. Her kommer blandt andre Cirkus Flikflak, Vægterne i Odense, lokale sangkor og Snedronningen forbi og underholder.
Så kom og oplev julen som på H.C. Andersens tid.
Det er gratis at besøge julemarkedet, og det har åbent både lørdag og søndag.

Julemarked på Storms Pakhus

Julen hænger uløseligt sammen med julemarkeder, og i weekenden den 26. og 27. november kan du besøge det store julemarked i Storms Pakhus.  Her kommer dygtige kunsthåndværkere og kreative mennesker og sælger ud af deres smukke kreationer. Du kan købe hjemmehæklet julepynt, spændende julegaver og andet godt til den søde juletid. Markedet er åbent fra […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julen hænger uløseligt sammen med julemarkeder, og i weekenden den 26. og 27. november kan du besøge det store julemarked i Storms Pakhus. 
Her kommer dygtige kunsthåndværkere og kreative mennesker og sælger ud af deres smukke kreationer. Du kan købe hjemmehæklet julepynt, spændende julegaver og andet godt til den søde juletid.
Markedet er åbent fra kl. 11.00 til 15.00 begge dage, og der plejer at komme mange juleglade mennesker forbi.
Udover juleboderne er alle pakhusets mad- og drikkeboder naturligvis åbne og klar til at servere lækre sager. Så når I er færdige med at opleve de mange spændende juleboder, kan I mætte sulten i en af de mange madboder. Her bydes der på alt fra thairetter, pizzaer, græsk gyros og indisk butter chicken til varme vafler, kakao og glögg.
Kom til nogle hyggelige dage, der kan sætte godt gang i julestemningen hos enhver.