Skip to main content

Vanebrud for klimaet

Odense Kommune inviterer til en grøn festdag, hvor du kan blive inspireret til at bryde dine vaner og få en mere klimavenlig livsstil. Lørdag d. 3. juni fra kl. 10:00-14:00 kan du i selskab med Odense Kommune og en masse lokale foreninger og virksomheder tage hul på en grønnere hverdag. I løbet af dagen kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Odense Kommune inviterer til en grøn festdag, hvor du kan blive inspireret til at bryde dine vaner og få en mere klimavenlig livsstil.
Lørdag d. 3. juni fra kl. 10:00-14:00 kan du i selskab med Odense Kommune og en masse lokale foreninger og virksomheder tage hul på en grønnere hverdag. I løbet af dagen kan du bl.a. møde og opleve:
Repair Café, der viser, hvordan du fikser ting, så de holder i længere tid. Odense Renovation, hvor du kan teste dig selv i et affalds-sorteringsspil. Cyklistforbundet, som giver gode idéer til, hvordan du får plads til både børn, skoletasker og indkøb på cyklen. Fællesskabs-biksen Bronx, som disker op med idéer til at bytte, dele og genbruge.
Imens du bliver inspireret til en sundere, grønnere og billigere hverdag samt lærer at bryde dine klimavaner, kan børnene øve sig på cykelbanen, hvor Cykel-Anton kommer forbi og leger med. Odense Cityforening vil i løbet af dagen også sørge for livemusik og hyggelig stemning.
Du kan læse mere om klima-arrangementet her.