Skip to main content

Comedy Mix 2

Trænger du til et godt grin? Lørdag den 13. april kan du komme med til et comedy show med alt fra klassisk stand-up til trylleri.

Af: Andreas Hjort | Foto: Pixabay

Lørdag den 13. april kan du komme med til et helt særligt comedy show.

Teater95b åbner dørene for Comedy Mix, et månedligt varietéshow med en bred vifte af komiske indslag. Her kan du forvente alt fra klassisk stand-up til impro-komedie, tryllekunst, teater og meget mere.

Hvem der kommer og optræder er en overraskelse, men én ting er sikkert, du vil blive underholdt, uanset hvilken form for komik der falder i din smag.

HCA Comedy Festival

I uge 34 lægger flere af Danmarks dygtigste komikere vejen forbi Odense til HCA Comedy Festival. Hvis du trænger til at få trænet lattermusklerne, så vil du ikke gå forgæves til HCA Comedy Festival, der løber af stablen i uge 34. Det kommer nemlig helt sikkert ikke til at gå stille for sig, når komikerne […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I uge 34 lægger flere af Danmarks dygtigste komikere vejen forbi Odense til HCA Comedy Festival.
Hvis du trænger til at få trænet lattermusklerne, så vil du ikke gå forgæves til HCA Comedy Festival, der løber af stablen i uge 34. Det kommer nemlig helt sikkert ikke til at gå stille for sig, når komikerne serverer gode grin og grænsesøgende vinkler til de fremmødte.
Det er bl.a. Lasse Rimmer, Ruben Søltoft og Mahamad Habane, der lægger vejen forbi Odense og sørger for, at du får trænet lattermusklerne og trukket på smilebåndet.
HCA Comedy Festival er en del af H.C. Andersen Festivals, og du kan læse mere om festivalprogrammet og købe billetter til de forskellige shows her.