Skip to main content

Flamencokoncert på Brenderup Højskole

Oplev en unik musisk aften til koncert med Flamencolegenderne og Rasmus Dissing på Brenderup Højskole den 1. februar 2024.

Af: Nete Ploug | Foto: Unsplash

Drøm dig hen til Spaniens varme med flamencomusik krydret med dansk folkekultur til en unik og særlig aften på Brenderup Højskole. 

Den 1. februar afholder Brenderup Højskoles Musikforening en stor flamencokoncert med Rasmus Dissing og Flamencolegenderne.

Flamenco er oprindeligt de udstødtes musik, og koncerten vil vise den rå og upolerede side af flamencogenren. Koncerten vil dog også indeholde toner fra den danske musik, og aftenen byder derfor på en ny og unik musikoplevelse.

Du kan købe billetter her.

Adventskoncert med Gospelkoret Joyful Voices

Søndag den 3. december kan du nyde en festlig koncert med masser af god energi og skønne julesange.

Af: Rikke Meistrup Hansen | Foto: Joyful Voices

Koncerten er gratis og du har mulighed for at købe kaffe og æbleskiver.

Joyful Voices glæder sig til at se jer.

 

Læs mere om Joyful Voices

Koncert med Jakob Sveistrup

Hør Jakob Sveistrup, når han holder koncert på Brenderup Højskole d. 15 november.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Pexels

Sangeren Jakob Sveistrup er blevet ansat som lærer på den nordvestfynske højskole. I den forbindelse har Brenderup Højskole arrangeret, at du kan komme og høre ham optræde til en fed koncert onsdag d. 15 november kl. 19.30.

Jakob Sveistrup blev kendt i 2005, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix med hittet ‘Tænder på dig’.

En billet koster 100 kr. og bliver solgt i døren. Der er begrænsede pladser, så kom gerne i god tid.

Guns N’Roses-Jam

Kom til hårdtslående rockkoncert med Guns N’Roses-Jam på Posten, der ligesom den originale besætning har appetit på destruktion.

Af: Daniel Svendsen | Foto: Musicbooking.dk

Musicbooking.dk inviterer til rockkoncert med Guns N’Roses-Jam, der blandt kritikere og fans bliver beskrevet som Europas bedste Guns N’ Roses-coverband – og ligesom den originale besætning har coverbandet også appetit på destruktion.

Til koncerten vil Guns N’Roses-Jam tage de udødelige hits som Paradise City, Welcome To The Jungle og Sweet Child O’ Mine under autentisk og kærlig behandling.

Koncerten starter kl. 20:00, og du kan købe din billet her.

Guns N’ Roses Jam koncert

Kom til rockkoncert med det suveræne Guns N’ Roses coverband, og få en festlig aften, der ikke bliver kedelig. Guns N’ Roses Jam fyrer op under festen, når MusicBooking,dk og Otterup Geværfabrik inviterer til koncert. Det bliver en autentisk oplevelse, da de både har looket, lyden og attituden som Axl, Slash og de andre. Der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom til rockkoncert med det suveræne Guns N’ Roses coverband, og få en festlig aften, der ikke bliver kedelig. Guns N’ Roses Jam fyrer op under festen, når MusicBooking,dk og Otterup Geværfabrik inviterer til koncert.
Det bliver en autentisk oplevelse, da de både har looket, lyden og attituden som Axl, Slash og de andre. Der bliver fyret op under de klassiske hits som Paradise City, Welcome To The Jungle og Sweet Child O’ Mine, så det næsten ikke er til at tro, at det er et coverband.
Du kan købe din billet lige her.