Skip to main content

Odense Garnfestival

Kan du heller ikke få nok af garn og kreative nørklerier? Så må du ikke gå glip af den ultimative garnfestival i Odense, som afholdes den 6.-7. april.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash

Det bliver et rent slaraffenland for garnelskere, når Odense Garnfestival igen ruller sig ud til foråret. Her er ikke bare garn i lange baner fra alverdens skønne producenter, men også et væld af spændende og lærerige workshops og foredrag, hvor du kan blive meget klogere på kreative håndværk med garn.

Du kan bl.a. blive skarp til at strikke i tern til workshop med Stine Hoelgaard, du kan lære at lave macramé, eller du kan høre om plantefarvning hos Hesselstrik.

Festivalen har fællesskabet og det gode selskab i fokus, og du kan se frem til et kreativt og lærerigt miljø med rig mulighed for fordybelse og nye udfordringer.

Læs mere om festivalen og book en billet her eller følg med på Odense Garnfestivals sociale medier, hvor programmet løbende offentliggøres.

Sommerugen 2023: Maleri på Brenderup Højskole

Elsker du at male, eller er du aldrig rigtig kommet i gang? Uanset hvad inviterer Brenderup Højskole til en uge i kreativitetens, farvernes og malingens tegn. I forbindelse med sommerugen 2023 inviterer Brenderup Højskole til en uge fyldt med malergrej, skitseblokke og fordybelse. I løbet af ugen skal der leges med farver og materialer, forskellige […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Elsker du at male, eller er du aldrig rigtig kommet i gang? Uanset hvad inviterer Brenderup Højskole til en uge i kreativitetens, farvernes og malingens tegn.
I forbindelse med sommerugen 2023 inviterer Brenderup Højskole til en uge fyldt med malergrej, skitseblokke og fordybelse. I løbet af ugen skal der leges med farver og materialer, forskellige tegneteknikker og idéudvikling. Selvom det er en uge med fart på, vil der også være god tid til fordybelse, afslapning og erfaringsudveksling. Du kan læse nærmere om programmet, og hvad ugen ellers byder på her.
Det praktiske
Sommerugen på Brenderup Højskole er en uge, hvor forskellige interesser og mennesker mødes på slap line. I sommerugen 2023 er linjerne Flamenco, Bæredygtigt byggeri og Maleri. Selvom linjerne er forskellige, så er man fælles om selve højskoleoplevelsen.
Prisen for opholdet er 4995 kr. på dobbeltværelse eller 5495 kr. på enkeltværelse. Med i prisen er sengelinned og håndklæder. Derudover skal man selv sørge for at medbringe lærreder, maling, pensler, og hvad det ellers kræver at male med.
Opholdet strækker sig fra søndag d. 23. juli til og med lørdag d. 29. juli.
Du kan tilmelde dig og læse meget mere om arrangementet på Brenderup Højskoles hjemmeside.

Familiehøjskole på Brenderup Højskole

Velkommen til familieuge på Brenderup Højskole, hvor der er lagt et sjovt og hyggeligt program fyldt med aktiviteter, værksteder og udflugter. Der er dømt massevis af familiehygge d. 2.-8. juli på Brenderup Højskole, hvor forældre, bedsteforældre og børn fra 6 år og op er inviteret på ophold. Dagene er spækket med kreative værksteder, sjove aktiviteter […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Velkommen til familieuge på Brenderup Højskole, hvor der er lagt et sjovt og hyggeligt program fyldt med aktiviteter, værksteder og udflugter.
Der er dømt massevis af familiehygge d. 2.-8. juli på Brenderup Højskole, hvor forældre, bedsteforældre og børn fra 6 år og op er inviteret på ophold. Dagene er spækket med kreative værksteder, sjove aktiviteter og leg, bålhygge og en skøn udflugt til Lillebælt og de flotte omgivelser, hvor I også kan spotte både krondyr og marsvin.
Samværet er i højsædet, men der er også plads til ro og afslapning om aftenen efter en begivenhedsrig dag.
Det koster 4995 kroner at deltage for voksne og 2500 kroner for børn.
Find det præcise program for dagene på Brenderup Højskoles hjemmeside.