Skip to main content

Brætspilsdag hos JumpingFun

Tag vennerne med til mange timers sjov, leg og spil til den årlige brætspilsdag hos JumpingFun d. 27. november!  Ved I ikke, hvad søndagen skal bruges på? Så tag til JumpingFun, hvor I inviteres til en underholdende brætspilsdag med både konkurrence, spil og aktiv leg på trampolinerne på programmet. I booker jer bare ind til […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag vennerne med til mange timers sjov, leg og spil til den årlige brætspilsdag hos JumpingFun d. 27. november! 
Ved I ikke, hvad søndagen skal bruges på? Så tag til JumpingFun, hvor I inviteres til en underholdende brætspilsdag med både konkurrence, spil og aktiv leg på trampolinerne på programmet. I booker jer bare ind til almindelig hoppetid d. 27. november, og så kan I frit dyste i alverdens brætspil med venner og familie efterfulgt af et par friske hop på trampolinerne. Ses vi?

Danmarks største nytårshop hos Jumpingfun

Når året går på held, er det blevet tid til at lave et godt afsæt og springe ind i det nye år. Det kan du være helt sikker på at gøre hos JumpingFun. Grundet coronavirus har det ikke været muligt at invitere til nytårshop de sidste par år, men det bliver der rodet bod på […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Når året går på held, er det blevet tid til at lave et godt afsæt og springe ind i det nye år. Det kan du være helt sikker på at gøre hos JumpingFun.
Grundet coronavirus har det ikke været muligt at invitere til nytårshop de sidste par år, men det bliver der rodet bod på i år. På årets sidste dag inviterer de til Danmarks største fælles nytårshop kl. 12.00. Med gratis børnechampagne og snacks bliver der skålet godt nytår og hygget.
Personalet hos JumpingFun vil denne dag have fokus på festlig stemning og masser af sjov. Så mor og far kan bare stå for forberedelserne og madlavningen til den store aften, imens børnene hopper løs med personalet.
Alle aldre er velkomne, og for at deltage skal man blot booke en normal hoppetid til denne dag.
Du kan booke tid lige her.  

Juledisco hos JumpingFun

Er I klar til den sjoveste julefest? Så skal I med til JumpingFun’s juledisco d. 21. december, hvor I kan glæde jer til musik, dans, konkurrencer og meget mere. JumpingFun skruer op for den bedste diskomusik og sørger for en uforglemmelig aften for drenge og piger, når de afholder årets Juledisco. Der vil være rig […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er I klar til den sjoveste julefest? Så skal I med til JumpingFun’s juledisco d. 21. december, hvor I kan glæde jer til musik, dans, konkurrencer og meget mere.
JumpingFun skruer op for den bedste diskomusik og sørger for en uforglemmelig aften for drenge og piger, når de afholder årets Juledisco. Der vil være rig mulighed for at få lært nogle nye danse-moves og give den fuld gas i ægte julestil. Vær også med i de sjove konkurrencer, hvor du kan vinde en ekstra julegave. Festen foregår d. 21. december kl. 19:00-22:00, og der vil være underholdende værter til stede hele tiden.
Tilmed jer med det samme på JumpingFun’s hjemmeside.

Boys night hos JumpingFun

Kalder alle friske drenge, for d. 16. december holder JumpingFun et brag af en drengeaften og -nat med masser af sjov og hygge. Tag vennerne med til den fedeste boys night hos JumpingFun, hvor der bliver givet fuld gas med sjove lege og konkurrencer med præmier, blærede tricks, de bedste drengefilm og meget mere hele […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle friske drenge, for d. 16. december holder JumpingFun et brag af en drengeaften og -nat med masser af sjov og hygge.
Tag vennerne med til den fedeste boys night hos JumpingFun, hvor der bliver givet fuld gas med sjove lege og konkurrencer med præmier, blærede tricks, de bedste drengefilm og meget mere hele aftenen og natten med. Festen starter kl. 20:00 d. 16. december og varer indtil kl. 08:00 dagen efter. Der vil både blive serveret lækre snacks og morgenmad, ligesom I vil få hoppesokker og rigeligt med underholdning. Skal I med?
Prisen for at deltage er 249 kr.
Arrangementet er for drenge fra 8 år og op. I skal selv medbringe dyne, pude, toiletsager, lidt lommepenge, mobil og sportstøj.
Bestil billet til den fedeste drengeaften her.

Skrup Skørt: Børneforestilling på Brenderup Højskole

Børn og barnelige sjæle kan se frem til en magisk oplevelse, når improvisatoren Danni Sell fremfører sin musikalske forestilling Skrup Skørt på Brenderup Højskole den 29. oktober.

Af: Daniel Svendsen | Foto: Unsplash

Skøn musik, skøre lyde og spændende fortællinger vil omdanne gymnastiksalen hos Brenderup Højskole til en magisk fantasiverden den 29. oktober. Danni Sell kommer forbi med sin børneforestilling Skrup Skørt, og gennem leg, bevægelse og musik vil han tage publikum med gennem sine fantastiske historier.

Undervejs bliver de deltagende inviteret til at lege med og skabe magiske øjeblikke med glæde, fest og fantasi.

Det koster 50 kroner pr. person at være med, og billetsalget foregår i døren efter først-til-mølle. Arrangementet er både for børn og voksne.