Skip to main content

Bolig & Livsstilsmessen Odense

Marienlystcentret i Odense åbner i weekenden d. 4.-5. marts dørene op til den store Bolig- & Livsstilsmesse med 120 udstillere inden for bolig, indretning, rejser og delikatesser. Der er bunkevis af inspiration at hente til årets Bolig- & Livsstilsmesse i Odense, når de mange udstillere viser alle deres bedste produkter og services frem. Du kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Marienlystcentret i Odense åbner i weekenden d. 4.-5. marts dørene op til den store Bolig- & Livsstilsmesse med 120 udstillere inden for bolig, indretning, rejser og delikatesser.
Der er bunkevis af inspiration at hente til årets Bolig- & Livsstilsmesse i Odense, når de mange udstillere viser alle deres bedste produkter og services frem. Du kan med garanti både finde nyt til hjemmets indretning, få friske idéer til renoveringen eller boligbyggeriet, blive klogere på boligkøb, finde sommerens rejsedestination og meget mere.
Du kan bl.a. møde udstillere indenfor køkkener, badeværelser, møbler og diverse indretning, ligesom du kan få rådgivning fra de mange udstillere indenfor eksempelvis vinduer og døre, tag og isolering. Banker, forsikringsselskaber og typehusfirmaer vil også være repræsenteret. Er du mere på udkig efter lidt luksus til tilværelsen, kan du i stedet høre om rejser, vine og lækre delikatesser
Messen har åbent fra kl. 10-17 om lørdag og 10-16 om søndagen.
Vil du med til Bolig- & Livsstilsmessen helt gratis? Så kan du printe en V.I.P.-invitation, der giver fri entré til to personer. Du finder invitationen via dette link.

Livsstilsmesse

Kom med til årets store livsstilsmesse i idylliske omgivelser. Fra den 27. til den 29. maj afholdes der livsstilsmesse på Boltinggaard Gods i smukke omgivelser, både ude- og indendørs. Boltinggaard Gods har flere gange været vært for livsstilsmessen, og byder i år endnu engang på tre dage med inspiration og hygge. Til messen vil der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til årets store livsstilsmesse i idylliske omgivelser.
Fra den 27. til den 29. maj afholdes der livsstilsmesse på Boltinggaard Gods i smukke omgivelser, både ude- og indendørs.
Boltinggaard Gods har flere gange været vært for livsstilsmessen, og byder i år endnu engang på tre dage med inspiration og hygge.
Til messen vil der være en række udstillere, som byder på mode, interiør, cykler, biler, smykker, gastronomi, blomster, møbler og meget mere. Møbelhandleren Mabella Style deltager bl.a. og fremviser til messen deres nyeste kollektion og seneste designs. Det er også en god mulighed for, at butikken kan møde deres kunder personligt.
Udstillingerne står fremme alle tre dage fra kl. 10 til 16.
Skal pinsen nydes med interessante udstillinger i smukke omgivelser, så kan du købe billet her.