Skip to main content

Nytårsløbet

For 23. gang afvikles et af Danmarks største nytårsløb i Odense. Nytårsløbet er årets sidste chance for at slå dine løbekammerater, venner, kollegaer eller familie. Så bind løbeskoene og sig farvel til 2022 med et brag af et løb. Du kan enten løbe 5 eller 10 km med start ved Hunderupskolen. Der er også et […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

For 23. gang afvikles et af Danmarks største nytårsløb i Odense. Nytårsløbet er årets sidste chance for at slå dine løbekammerater, venner, kollegaer eller familie. Så bind løbeskoene og sig farvel til 2022 med et brag af et løb.
Du kan enten løbe 5 eller 10 km med start ved Hunderupskolen. Der er også et børneløb, hvor børnene kan løbe 2,5 km med start kl. 10.30. Når alle er kommet i mål, bliver der ønsket godt nytår i hyggeligt selskab med bobler og kransekage.
Program:
Kl. 09.00 Afhentning af startnummer og løbetrøje
Kl. 09.00 Lagersalg af løbejakker, -trøjer og T-shirt
Kl. 09.30 Bagageopbevaringen åbner
Kl. 10.15 Opvarmning børneløb
Kl. 10.30 Start børneløb
Kl. 10.45 Opvarmning 5 – 10 km
Kl. 11.00 Start 10 km
Kl. 11.05 Start 5 km
Kl. 11.20 “Bobler” og kransekage
Kl. 11.20 Lodtrækningspræmier
Kl. 11.20 Mulighed for at ombytte løbetrøje, så længe lager haves
Kl. 12.15 Præmieoverrækkelse + ekstra stor lodtrækningpræmie fra Løbebutikken Multiatleten.
Overrækkelse af donationen fra årets indsamling til et velgørende formål
Kl. 14.00 Tak for idag og GODT NYTÅR!
Hvis du vil være sikker på at få et startnummer og en langærmet løbetrøje, skal du melde dig til i god tid. Nytårsløbet har nemlig været udsolgt de sidste 17 år. Så tilmeld dig her.
Her kan du se ruterne til årets Nytårsløb.

Lysløbet

Tirsdag d. 6. december 2022 bliver en dag i lysets skær. For 5. gang afvikles Lysløbet i Odenses hyggelige stræder og gader med 5 km løb og 3 km walk. Inden løbets start bliver alle løbere udstyret med en pandelampe, så de både kan se og blive set i den mørke decemberaften. Ruten vil gå […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tirsdag d. 6. december 2022 bliver en dag i lysets skær. For 5. gang afvikles Lysløbet i Odenses hyggelige stræder og gader med 5 km løb og 3 km walk.
Inden løbets start bliver alle løbere udstyret med en pandelampe, så de både kan se og blive set i den mørke decemberaften.
Ruten vil gå gennem Munke Mose og videre gennem byens gader prydet med den smukke julebelysning. Undervejs på ruten vil der være forskellige overraskelser for de mange deltagere.
Efter løbet får alle løbere udleveret et tæppe fra Nordfyns Bank, varm kakao, et æble og vand i måldepotet.
Program:
Kl. 17.00 Nummerudlevering
Kl. 17.30 – 20.00 Omklædning og bad i Svømmehallen Klosterbakken
Kl. 17.30 Bagageopbevaring i Odense Rådhus
Kl. 18.30 Start 5 km løb
Kl. 18.40 Start 3 km walk
Kl. 19.15 Præmieoverrækkelse 5 km
Du kan købe din billet lige her, og her kan du se både 5km og 3km ruten.

Efterårsløbet

HCA Marathon inviterer til Efterårsløbet søndag d. 6. november 2022. Her kan du løbe eller gå 5 km på en naturskøn, flot og inspirerende rundstrækning gennem Kohaveskoven. Se de smukke efterårsfarver i skoven, mens du får bevæget kroppen. Du kan også vælge at tilmelde dig 10 km, og så løbe ruten to gange. Der er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

HCA Marathon inviterer til Efterårsløbet søndag d. 6. november 2022.
Her kan du løbe eller gå 5 km på en naturskøn, flot og inspirerende rundstrækning gennem Kohaveskoven. Se de smukke efterårsfarver i skoven, mens du får bevæget kroppen.
Du kan også vælge at tilmelde dig 10 km, og så løbe ruten to gange. Der er ligeledes også en børnerute til 5-14-årige, hvor de kan løbe 2,5 km rundt om Alléskolen.
Når I er kommet i mål, udleveres der varm suppe, et æble og vand til alle deltagere.
De første 600 tilmeldte får en gratis løbs t-shirt. Du kan melde dig til Efterårsløbet lige her.
Program:
09.00 Udlevering af startnummer og T-shirt til de første 600 tilmeldte
09.00 Eftertilmelding på Álleskolen
09.00 Salgsboder: Fit 4 Run og HCA Marathon
10.20 Opvarmning børneløb
10.30 Start Børneløb 2,5 km
10.45 Opvarmning 5 og 10 km
11.00 Start 5 og 10 km (5 km walk starter bagerst)
11.30 Lodtrækningspræmier på Alléskolen
12.15 Præmieoverrækkelse 5 km
12.45 Præmieoverrækkelse 10 km
13.00 Tak for i dag
SE RUTEN FOR EFTERÅRSLØBET

Eventyrløbet

Skal du med ud og have noget motion til Fyns største folkefest? Eventyrløbet vender traditionen tro tilbage Kristi himmelfartsdag den 18. maj. Løbet byder på 5 kilometer og 10 kilometers ruter, samt 5 kilometers gåtur og en 2 kilometers løbetur for børn. Udover løb er der også andet at give sig til. Der vil være […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du med ud og have noget motion til Fyns største folkefest?
Eventyrløbet vender traditionen tro tilbage Kristi himmelfartsdag den 18. maj. Løbet byder på 5 kilometer og 10 kilometers ruter, samt 5 kilometers gåtur og en 2 kilometers løbetur for børn.
Udover løb er der også andet at give sig til. Der vil være underholdning for børn med hoppeborge og meget andet. For de voksne spiller Johnny Madsen Jam blandt andet, og UCL står også klar til at give gratis massage til de ømme ben. Der er lagt op til motion, sjov og socialt samvær.
Læs mere om eventyrløbet her.

H.C. Andersen Marathon

For 23. år i træk kan H.C. Andersen Marathon byde deltagere og tilskuere velkomne til Danmarks måske mest eventyrlige motionsløb. Ligesom H.C. Andersens eventyr henvender HCA-maratonet sig også til hele familien, da det har forskellige ruter og distancer, der både passer til debutanten og den garvede løber. Det er bl.a. muligt at vælge imellem en […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

For 23. år i træk kan H.C. Andersen Marathon byde deltagere og tilskuere velkomne til Danmarks måske mest eventyrlige motionsløb.
Ligesom H.C. Andersens eventyr henvender HCA-maratonet sig også til hele familien, da det har forskellige ruter og distancer, der både passer til debutanten og den garvede løber. Det er bl.a. muligt at vælge imellem en distance på 42, 21 eller 10 kilometer ligesom, at det også er muligt at løbe et mini-maraton på 4.2 kilometer.
Fælles for alle ruterne er, at de går igennem de odenseanske gader, som vil være en trafikfri zone i seks timer. Derudover får alle deltagere – store som små – også en unik og eventyrlig medalje, når de passerer målstregen.
Startskuddet til H.C. Andersen Marathon lyder søndag d. 24. september kl. 10:00. Du kan læse mere og tilmelde dig løbet her.