Skip to main content

BOLIG MAD DESIGN messe

Traditionen tro lægger Danmark største bolig- og livsstilsmesse BOLIG MAD DESIGN vejen forbi Odense Congress Center.

Af: Daniel Svendsen | Foto: Unsplash

D. 27.-29. oktober har landets største messearrangør inden for bolig og livsstil samlet mere end 300 spændende udstillere i Odense Congress Center. Her vil udstillerne vise efterårets nyheder samt andre lækre produkter frem inden for:

  • Håndværk af alle slags til boligen
  • Design og indretning til boligen
  • Mode, skønhed og personlig pleje
  • Gastronomi til hverdag og fest

Billetter til messen kan købes ved indgangen, og entré koster 150 kr. for voksne og 50. kr. for børn. Messen har åbnet fredag 13:00-18:00, lørdag 10:00-17:00 og søndag kl. 10:00-16:00.

Læs mere om messen her.

Formula 1 på storskærm hos Beer Cellar Flakhaven

Er I klar til Abu Dhabi Grand Prix 2022? Flakhaven Beer Cellar viser løbet live på storskærm, så kom med til en spændende og hyggelige eftermiddag!  Som sædvanlig fyrer Flakhaven Beer Cellar op for nogle fede timer med Formel 1, og på søndag d. 20. november gælder det Abu Dhabi Grand Prix. Undervejs kan I […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er I klar til Abu Dhabi Grand Prix 2022? Flakhaven Beer Cellar viser løbet live på storskærm, så kom med til en spændende og hyggelige eftermiddag! 
Som sædvanlig fyrer Flakhaven Beer Cellar op for nogle fede timer med Formel 1, og på søndag d. 20. november gælder det Abu Dhabi Grand Prix. Undervejs kan I stille sulten med restaurantens lækre brugere og masser af wings, og de byder selvfølgelig på et bredt udvalg af gode øl. 
Løbet starter kl. 14.00.
Du kan booke bord til arrangementet her.

Vinsmagning, tapas og underholdning med Amin Jensen

Det bliver lækkert, smagfuldt og sjovt, når MusicBooking.dk i samarbejde med Otterup Geværfabrik og Meny Otterup inviterer til en skøn aften med vinsmagning, tapas og Amin Jensen-show. Amin Jensen er kendt for sine comedyshows, hvor han leverer slående parodier, skæve musiknumre og masser af humoristiske betragtninger om hverdagslivets stort og småt. Han besidder en stor […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver lækkert, smagfuldt og sjovt, når MusicBooking.dk i samarbejde med Otterup Geværfabrik og Meny Otterup inviterer til en skøn aften med vinsmagning, tapas og Amin Jensen-show.
Amin Jensen er kendt for sine comedyshows, hvor han leverer slående parodier, skæve musiknumre og masser af humoristiske betragtninger om hverdagslivets stort og småt. Han besidder en stor stemme, musiktalent og en timing, der altid får gang i lattermusklerne hos publikum. Du husker ham måske også som vært på DR-programmet ‘Hit med sangen’, der høstede et overvældende seertal fra 2000-2004.
Oplev Amin Jensen på Otterup Geværfabrik, som han besøger d. 23. marts. Her er der lagt an til nogle gode timer med vinsmagning og tapas fra kl. 18.00, inden Amin Jensen indtager scenen kl. 19.30.
Skal du med til en hyggelige og underholdende aften? Så køb en billet her.

Fællesspisning på Odense Rådhus

Odense spiser sammen på Odense Rådhus d. 27. april. Kom med til masser af hygge, god mad, musik og dejligt selskab. I anledningen af ‘Danmark Spiser Sammen: Spis fællesskabet igang’ afholder Ensomhedschartret i samarbejde med Odense Kommune også en fællesspisning i Odense. Alle er velkomne til at spise med – uanset om du kommer alene […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Odense spiser sammen på Odense Rådhus d. 27. april. Kom med til masser af hygge, god mad, musik og dejligt selskab.
I anledningen af ‘Danmark Spiser Sammen: Spis fællesskabet igang’ afholder Ensomhedschartret i samarbejde med Odense Kommune også en fællesspisning i Odense. Alle er velkomne til at spise med – uanset om du kommer alene eller sammen med en god ven eller et familiemedlem.
Rådhushallen dækkes op til en hyggelig aften, hvor samværet er i centrum. Udover et lækkert måltid mad kan I også glæde jer underholdning i form af musik og fællessang – og selvfølgelig massevis af berigende samtaler og nye bekendtskaber.
Det koster 50 kroner at deltage, men der er et begrænset antal billet, så skynd dig at book en plads her.

Amerikansk Aften på Flakhaven Gastro

Kom forbi Flakhaven Gastro torsdag den 23. februar kl. 18.00 til en aften med 6 retters menu samt vine fra det amerikanske kontinent tilpasset det syd- og nordamerikanske køkken. På Flakhaven udfordrer de konstant sig selv for at skabe unikke oplevelser for deres gæster. De sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom forbi Flakhaven Gastro torsdag den 23. februar kl. 18.00 til en aften med 6 retters menu samt vine fra det amerikanske kontinent tilpasset det syd- og nordamerikanske køkken.
På Flakhaven udfordrer de konstant sig selv for at skabe unikke oplevelser for deres gæster. De sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, hvad de foretager sig, så glæd dig til en aften, hvor sommelier og vinkonsulent Allan Jørgensen fra H. J. Hansen Vin vil præsentere aftenens vine til en forrygende menu kreeret af køkkenchef Axel Jørgensen fra Flakhaven Gastro.
Book dit bord online her
Du kan se, hvad der er på menuen nedenfor.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 50%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */