Skip to main content

Internationalt madmarked på Flakhaven

Italiensk pasta, engelske karameller, franske sæber og græske oliven. Det er bare nogle af de lækre sager, du kan få fingrene i til European Street Market, der stiller op på Flakhaven den 13.-17. juni. Igen i 2023 tager European Street Market rundt i hele Danmark med boder og masser er lækkerier, og nu kommer turen […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Italiensk pasta, engelske karameller, franske sæber og græske oliven. Det er bare nogle af de lækre sager, du kan få fingrene i til European Street Market, der stiller op på Flakhaven den 13.-17. juni.
Igen i 2023 tager European Street Market rundt i hele Danmark med boder og masser er lækkerier, og nu kommer turen også til Odense. Den 13.-17. juni stiller markedet op på Flakhaven, og du kan glæde dig til at gå på opdagelse i masser af sydeuropæiske delikatesser og specialiteter.
Du finder bl.a. græske nødder og oliven, italiensk ost og pasta, karameller fra England, ost fra Holland, lækre pestoer og kager samt franske sæber og spansk keramik.
Der er naturligvis gratis adgang til markedet, som holder åbnet kl. 10-18 i hverdagene og kl. 10-16 om lørdagen.

Høstmarked hos Sanderumgaard

Byd efteråret velkommen med en tur til høstmarkedet på Sanderumgaard den 10. september. Her stiller boder op i hele haven med masser af spændende sager. Den Romantiske Have ved Sanderumgaard bliver samlingssted for et hyggeligt høstmarked søndag den 10. september. Producenter fra nær og fjern stiller op med ved boder og præsenterer deres skønne varer. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Byd efteråret velkommen med en tur til høstmarkedet på Sanderumgaard den 10. september. Her stiller boder op i hele haven med masser af spændende sager.
Den Romantiske Have ved Sanderumgaard bliver samlingssted for et hyggeligt høstmarked søndag den 10. september. Producenter fra nær og fjern stiller op med ved boder og præsenterer deres skønne varer. Der vil være salg af både mad, fødevarer og delikatesser, planter, haveprodukter, kunsthåndværk, brugskunst og gaveartikler.
Derudover vil der være underholdning for de mindste af Teater Gyda og Klovnen JoJo, og i løbet af dagen kan du komme på rundvisning eller køre i hestevogn.
Entréprisen til markedet er 60 kroner ved køb på hjemmesiden og 70 kroner ved køb i indgangen. Du får hermed fri adgang til Den Romantiske Have og hele markedet. Børn under 15 år får gratis entré.