Skip to main content

Bolig & Livsstilsmessen Odense

Marienlystcentret i Odense åbner i weekenden d. 2. og 3. marts igen dørene op til den store Bolig- & Livsstilsmesse med 120 udstillere inden for alt til boligen, vinrejser og delikatesser.

Af: Rikke Hansen | Foto: Unsplash

Der er bunkevis af inspiration at hente til årets Bolig- & Livsstilsmesse i Odense, når de mange udstillere viser alle deres bedste produkter og services frem.

Få inspiration til indretning

Du kan med garanti både finde nyt til hjemmets indretning, få friske idéer til renoveringen eller boligbyggeriet, blive klogere på boligkøb, finde sommerens rejsedestination og meget mere.

Køkkener, rejser og vine

Du kan bl.a. møde udstillere indenfor køkkener, badeværelser, møbler og diverse indretning, ligesom du kan få rådgivning fra de mange udstillere indenfor eksempelvis vinduer og døre, tag og isolering. Banker, forsikringsselskaber og typehusfirmaer vil også være repræsenteret.

Er du mere på udkig efter lidt luksus til tilværelsen, kan du i stedet høre om rejser, vine og lækre delikatesser.

Du kan læse mere om messen her.

Efterskolemessen

I weekenden den 24. og 25. februar afholdes Efterskolemessen Fyn i Odense Congress Center.

Af: Isabella Ravn | Foto: Unsplash

Overvejer du, om du skal på efterskole? Så tag til efterskolemesse i Odense, hvor en mangfoldig gruppe af efterskoler er samlet under ét tag for at præsentere deres unikke tilbud og atmosfære for potentielle elever. Messen giver et spændende indblik i efterskolelivet og de mange muligheder.

Messen vil være fyldt med engagerede repræsentanter fra de deltagende efterskoler. Og hver især står de klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Du kan se en liste over de deltagende efterskoler her.

For forældre er det også en god mulighed for at møde skolernes personale og få svar på eventuelle spørgsmål omkring undervisning, økonomi mv.

På messen bliver drømme om fællesskab, læring og eventyr også omsat til konkrete valg, der vil forme fremtidige elevers rejse på en efterskole.

Læs mere om messen her.

Messen er åben:
Lørdag kl. 10:00 – 16:00
Søndag kl. 10:00 – 16:00

Gratis entré

BOLIG MAD DESIGN messe

Traditionen tro lægger Danmark største bolig- og livsstilsmesse BOLIG MAD DESIGN vejen forbi Odense Congress Center.

Af: Daniel Svendsen | Foto: Unsplash

D. 27.-29. oktober har landets største messearrangør inden for bolig og livsstil samlet mere end 300 spændende udstillere i Odense Congress Center. Her vil udstillerne vise efterårets nyheder samt andre lækre produkter frem inden for:

  • Håndværk af alle slags til boligen
  • Design og indretning til boligen
  • Mode, skønhed og personlig pleje
  • Gastronomi til hverdag og fest

Billetter til messen kan købes ved indgangen, og entré koster 150 kr. for voksne og 50. kr. for børn. Messen har åbnet fredag 13:00-18:00, lørdag 10:00-17:00 og søndag kl. 10:00-16:00.

Læs mere om messen her.

Lystfiskermesse i Lillebæltshallerne

Suser du også ud med fiskestangen over skulderen, hver gang vejret tillader det? Så kom med til masser af lystfisker-nørderi til lystfiskermesse i Middelfart. D. 15. januar fylder 25 udstillere Lillebæltshallerne op med rigelige mængder af fiskegrej og -udstyr i alle afskygninger. Du finder stensikkert lige dét, du står og mangler til de kommende fisketure […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Suser du også ud med fiskestangen over skulderen, hver gang vejret tillader det? Så kom med til masser af lystfisker-nørderi til lystfiskermesse i Middelfart.
D. 15. januar fylder 25 udstillere Lillebæltshallerne op med rigelige mængder af fiskegrej og -udstyr i alle afskygninger. Du finder stensikkert lige dét, du står og mangler til de kommende fisketure – og det, du ikke vidste, at du manglede. Du kan også lære mere om f.eks. kystfiskeri, størfiskeri eller 60 lures, og Jesper Kjærgaard bidrager med sin viden til et foredrag. Måske har han også et par tips, som du kan få gavn af.
Lystfiskermessen er for alle, både interesserede nybegyndere og garvede lystfiskere.
Messen er åben kl. 10.00-15.00, og det koster 50 kroner at deltage.
Læs mere på Lillebæltshallernes hjemmeside.

Bryllupsmesse

Skal du og din bedre halvdel snart giftes, og mangler I inspiration til den store dag? Så tag med til bryllupsmesse i Odense Congress Center d. 12. februar. Her finder I alt, der skal til, for at gøre jeres bryllup til en perfekt og mindeværdig kærlighedsfest. Der er mange ting at holde styr på, når […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du og din bedre halvdel snart giftes, og mangler I inspiration til den store dag? Så tag med til bryllupsmesse i Odense Congress Center d. 12. februar. Her finder I alt, der skal til, for at gøre jeres bryllup til en perfekt og mindeværdig kærlighedsfest.
Der er mange ting at holde styr på, når man skal planlægge et bryllup. Men der er hjælp at hente til bryllupsmesse, hvor det hele samles på ét sted. I finder udstillere og leverandører inden for både brudekjoler, herretøj, ringe, blomster, bryllupskager, feststeder og meget mere – og mange kører endda med særlige messetilbud. Der er udstillere fra over hele Fyn, men der er også flere fra Jylland og Sjælland, så der vil være rigeligt med muligheder at vælge imellem.
Tag din partner i hånden og begiv jer afsted til en inspirerende dag, hvor I kan få lagt spændende planer for jeres helt unikke bryllupsfest.
Messen er åben fra kl. 11-16, og det koster 75 kroner at deltage. Så længe lager haves, får deltagere også et eksemplar af magasinerne BRUDEN og GOMMEN med i prisen.
Bestil jeres billetter her.