Skip to main content

Modeshow – Tryde Andrés

Tryde Andrés afholder Modeshow og cocktailparty i deres butik i Kongensgade. Her kan du se de spændende nyheder fra Gustav, Dea Kudibal og Copenhagen Muse, og du kan høre om alle de nyeste tendenser i modebilledet. Der er gratis cocktails hele aftenen. Det koster 100 kr. at deltage, og du kan købe din billet her, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tryde Andrés afholder Modeshow og cocktailparty i deres butik i Kongensgade. Her kan du se de spændende nyheder fra Gustav, Dea Kudibal og Copenhagen Muse, og du kan høre om alle de nyeste tendenser i modebilledet. Der er gratis cocktails hele aftenen.
Det koster 100 kr. at deltage, og du kan købe din billet her, så du er sikker på at blive en del af en festlig aften i modens tegn.

Modeshow hos Tryde Andrés

Er du klar til et lækkert modeshow i Odense C? Kom med til en skøn aften hos Trude Andrés, hvor du bliver præsenteret for nogle af de nye tendenser. Modeshowet byder på lækre nyheder fra Gustav, Copenhagen Muse, Leveté Room og mange flere. Det koster 50 kr. at deltage. Du kan finde billetterne på hjemmesiden […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du klar til et lækkert modeshow i Odense C? Kom med til en skøn aften hos Trude Andrés, hvor du bliver præsenteret for nogle af de nye tendenser. Modeshowet byder på lækre nyheder fra Gustav, Copenhagen Muse, Leveté Room og mange flere.
Det koster 50 kr. at deltage. Du kan finde billetterne på hjemmesiden under events eller kom ind i butikken på Kongensgade 20, og køb din billet der.

Modeshow hos Tryde Andrés

OPDATERING: Eventet er allerede udsolgt. Har du lyst til at få et nærmere indblik i de nyeste modetrends? Så kom til modeshow hos Tryde Andrés. Tirsdag d. 2. maj kl. 18 løfter Tryde Andrés sløret for, hvordan du skal gå klædt i fremtiden, hvis du skal være med på moden. Det gør de med et […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

OPDATERING: Eventet er allerede udsolgt.
Har du lyst til at få et nærmere indblik i de nyeste modetrends? Så kom til modeshow hos Tryde Andrés.
Tirsdag d. 2. maj kl. 18 løfter Tryde Andrés sløret for, hvordan du skal gå klædt i fremtiden, hvis du skal være med på moden. Det gør de med et modeshow, hvor kendte brands såsom Gustav, Dea Kudibal, Copenhagen Muse, Maison Hotel og mange flere fremviser nogle af fremtidens tendenser indenfor modeverdenen. Så tag nogle af dine nærmeste under armene, og tilbring en hyggelig aften i selskab med nogle af trendsetterne indenfor mode.
Du/I kan tilmelde jer her.

Kundeaften hos Tryde Andrés

Sommer og ferietid er på vej – er dit klædeskab parat? Tryde Andrés inviterer til kundeaften den 25. maj med modeshow og inspiration til sommerens outfits. Snart varmer solen landet op, og måske skal kufferten endda pakkes til lunere himmelstrøg. Hos Tryde Andrés er de klar til at klæde dig på til sommeren med masser […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sommer og ferietid er på vej – er dit klædeskab parat? Tryde Andrés inviterer til kundeaften den 25. maj med modeshow og inspiration til sommerens outfits.
Snart varmer solen landet op, og måske skal kufferten endda pakkes til lunere himmelstrøg. Hos Tryde Andrés er de klar til at klæde dig på til sommeren med masser af lækre og lette outfits og skønt badetøj. Til kundeaften deler de ud af inspiration med et modeshow, hvor du får præsenteret et udvalg af deres fine styles.
Det foregår i deres forretning i Odense C, og det koster 50 kroner at deltage. Du kan bestille en billet her.
| Annoncørbetalt indhold |

Modeshow og cocktail party hos Tryde Andrés

Tryde Andrés inviterer indenfor til en hyggelig aften fredag den 8. september, hvor de byder på masser af nye styles og lækre cocktails. Hvilke farver og tekstiler er på mode i det kommende efterår, og hvordan skal du gå klædt, når temperaturen falder igen? Til modeshow og cocktail party hos Tryde Andrés får du spændende […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tryde Andrés inviterer indenfor til en hyggelig aften fredag den 8. september, hvor de byder på masser af nye styles og lækre cocktails.
Hvilke farver og tekstiler er på mode i det kommende efterår, og hvordan skal du gå klædt, når temperaturen falder igen? Til modeshow og cocktail party hos Tryde Andrés får du spændende inspiration – og måske finder du også et outfit eller to, som du skal have med hjem til garderoben. De vil bl.a. vise nyheder fra kendte mærker såsom Dea Kudibal, Gustav, Copenhagen Muse og mange flere.
Imens du snuser til de nye tendenser, kan du selvfølgelig nyde en dejlig cocktail.
Skal du med? Det koster 100 kroner at deltage – du bestiller din billet her.
Bemærk, at du skal vælge “afhentning i butik” ved køb for ikke at blive opkrævet et leveringsgebyr. Herefter fremsendes en faktura til dig pr. mail, der fungerer som din billet. Du kan også finde den i appen under “Mine Køb”.