Skip to main content

ODEON inviterer til MGP Gallashow 2024

Er du klar på årets største fest for dig og din familie? Så deltag i MGP’24 gallashowet, hvor MGP-finalisterne giver den max gas på scenen i ODEON.

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Unsplash

Lørdag den 30. marts inviteres du til MGP’24 Gallashowet, hvor MGP’24 finalisterne kommer tilbage til Odense, omkring en måned efter at finalen er afholdt. Dette bliver årets største fest for familien. Årets show bliver både festligt, farverigt og derudover yderst fantastisk.

Dørene åbner til salen kl. 10.30 Koncerten starter kl. 11.00. Man kan købe snacks samt drikkevarer inden koncertstart. Showet varer ca. 1 time 15 min. MGP-stjernerne giver highfives efter showet.

Der vil være et mindre dansegulv foran scenen. Pladserne er ikke nummererede, så det betyder, at du blot skal vælge en plads, når I ankommer til salen. Bemærk, at der kan være begrænset udsyn på pladserne på forreste række på grund af dansegulvet, og desuden begrænset udsyn på udvalgte pladser på 2. balkon.

OBS: Hvis en finaldeltager er forhindret i at deltage til koncerten i Odense, bliver artisten så vidt muligt udskiftet med en af deltagerne fra tidligere år.

Live på Stadion

Live Culture kalder alle på græsset til stor popfest på Nature Energy Park. 16 år efter sidste stadionkoncert forvandles stadion i Odense igen til koncertmekka. Roger Waters spillede på stadion i 2008 og Elton John i 2007. Til maj inviterer Live Culture til en koncertdag ud over det sædvanlige med danske popstjerner.

Af: Live Culture | Foto: Live Culture
PRESSEMEDDELELSE

Stadion bliver fyldt med musikfans der danser græsset af banen med de danske hitmagers kæmpe hits.  Ambitionerne hos arrangøren er tårnhøje. – Vi forvandler Nature Energy Park til et koncertmekka med et vanvittigt højt musikniveau på scenen og masser af street food, drikkevarer og VIP-oplevelser. Det bliver en ægte forårspop-fest for alle – fortæller Henrik Frisch, Live Culture

Dansk popfest på plænen

Koncertdagen afholdes en lille uge efter sidste hjemmekamp, og lige inden græsset skal skiftes på Nature Energy Park. Publikum kan derfor helt lovligt for første gang i årtier betræde fodboldbanen, og arrangøren håber der bliver danset fra start til slut.

Det bliver med artister fra allerøverste hylde i Danmark: Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S.

Nik & Jay
Efter fire fantastiske shows i Royal Arena i efteråret, kan publikum opleve Nik & Jay i Odense den 25. maj.

– Lad os ride på en bølge af den bedste energi, musik & bevægelse, under åben Himmel, du & jeg, Nik & Jay Sommer 2024. Vi glæder os exceptionelt meget. Lys & Kærlighed. – udtaler Nik & Jay i en pressemeddelelse

Bandets egne ord indrammer på fineste vis, at fynboerne godt kan begynde at glæde sig til en forårskoncert i selskab med Nik & Jay – LIVE når de er allerbedst!

Medina
Ingen, der har set Medina live det seneste års tid, kan være i tvivl om, at hun nu fortjent er blevet en legende på den danske musikscene. Gennembrudsalbummet ”Velkommen til Medina” fra 2009 står stadigvæk lige så knivskarpt i dag som det gjorde dengang, og det samme gælder ’For Altid’ fra 2011.

Den nye generation har flittigt taget Medina til sig og på ny kronet hende som dansk popdronning uden sidestykke. Sommeren 2023 blev Medinas helt store tilbagevenden til den brede danske festivalsommer, efter at have været på barsel af to omgange, og hendes optrædener på festivalerne bød på energisk og samlende fællessang, hvor publikum skrålede med på hvert et ord.

Malte Ebert
Den selvironiske, uforudsigelige og storslået sanger Malte Ebert involverer og inkluderer sine fans. Han har blik for detaljen og er altid med på den værste. Du kender ham måske som Gulddreng, fra Toppen af Poppen, ham med EM-hittet ”Helt Sikker”, vi kunne nævne i flæng hvor du formentlig kender ham fra, en ting er sikkert, Malte Ebert er unik som sangskriver, performer og sanger.

Hans koncerter er ofte udsolgte, og senest så vi hans store koncert i ODEON og i sensommeren i Den Fynske Landsby tiltrække et stort og bredt publikum. Malte Ebert er helt unik med hans stil og humor.

Svea S
Svea S er en af de nyeste danske musikstjerner. Hun tryllebinder publikum med hendes lækre og karakteristiske vokal. En vokal som både byder på afdæmpet nærvær og powerfuld ”i dit fjæs-klang”. På trods af sin unge alder har Svea S haft god tid til at fordybe sig i musikken. I familiens hus i Rørvig har hun sammen med sin tvillingesøster sunget og spillet med deres far, siden hun var helt lille. Musikken var ikke kun familiehygge, men også en måde at kommunikere på i forhold til, hvordan hun havde det. Gennem sine tekster kunne Svea S fortælle, hvad hun følte med en vis underholdende distance.

Tilbage i februar 2023 udgav Svea S singlen “Hey Far”, som i skrivende stund for længst har rundet en million afspilninger på streamingtjenesten Spotify, og samtidig har været i flittig rotation på diverse radiostationer. Hun har bl.a. også udgivet singlerne ”Lukker øjnene” og ”Forfra”. Alle singlerne er blevet løftet flot af P3, der spiller dem flittigt i rotation.

I efteråret spillede hun den fedeste koncert på Musikhuset Posten hvor publikum blev tryllebundet af Svea S vilde magi.

LIVE PÅ STADION

Koncerten afholdes lørdag den 25. maj på Nature Energy Park.

Dørene åbner kl. 15.30. Musikken spiller frem til midnat.

Billetterne sættes i salg lørdag den 27. januar kl. 10.00. Priser fra 575 kr. + gebyr.

Læs mere https://liveculture.dk/event/livepastadion/

Foredrag: George Gershwin – Rhapsody in Blue 100 år

Kom til et spændende foredrag den 12. februar om komponisten George Gershwin og hans kontroversielle og banebrydende værk ”Rhapsody in Blue”, der fylder 100 år i år.

Af: Nete Ploug | Foto: AOF Center Odense

AOF Center Odense og Musikbiblioteket har i samarbejde arrangeret et spændende foredrag om den amerikanske legende og komponist George Gershwins.

Han værk Rhapsody in Blue fylder 100 år i februar måned 2024, og derfor er det oplagt at få musikformidleren Thomas Ulrik Larsen på besøg. Han vil give et foredrag om kunstneren og hans værk, og hvilken betydning det har haft for musik, kunst og samfundsdebatten.

Rhapsody in Blue

Værket er kontroversielt, og var årsag til stor debat, da det udkom for hundrede år siden. Værket er en jazz-symfoni, som nogle musikkritikere angreb på grund af det for tidens kontroversielle lyd. Samtidig blev Rhapsody in Blue populært og banebrydende i kunstmusikkens verden.

Du kan læse mere om foredraget her og tilmelde dig. 

Flamencokoncert på Brenderup Højskole

Oplev en unik musisk aften til koncert med Flamencolegenderne og Rasmus Dissing på Brenderup Højskole den 1. februar 2024.

Af: Nete Ploug | Foto: Unsplash

Drøm dig hen til Spaniens varme med flamencomusik krydret med dansk folkekultur til en unik og særlig aften på Brenderup Højskole. 

Den 1. februar afholder Brenderup Højskoles Musikforening en stor flamencokoncert med Rasmus Dissing og Flamencolegenderne.

Flamenco er oprindeligt de udstødtes musik, og koncerten vil vise den rå og upolerede side af flamencogenren. Koncerten vil dog også indeholde toner fra den danske musik, og aftenen byder derfor på en ny og unik musikoplevelse.

Du kan købe billetter her.

Foredrag med Jørgen De Mylius

Kom og hør Jørgen De Mylius fortælle om sine tres år som tv- og radiovært.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Unsplash

Jørgen De Mylius’ karriere startede som radiovært og DJ i 1963 på DR. Siden har han lavet en masse shows og programmer i både radio og på TV. De Mylius er den dag i dag stadig radiovært med flere programmer på P5.

Jørgen De Mylius blev særligt et kendt ansigt i forbindelse med sin dækning af Dansk Melodi Grand Prix, som han har været vært på 11 gange. Han har desuden været kommentator på det internationale Eurovision Song Contest 24 gange. 

Foredraget handler om hans liv og virke i underholdningsbranchen med særligt fokus på Melodi Grand Prix. Jørgen De Mylius har en masse anekdoter og sjove historier med fra alle sine møder med kendte mennesker og oplevelser bag kulissen, som uundgåeligt sniger sig ind i løbet af aftenen.

Foredraget er arrangeret af AOF Center Odense. Billetter købes via deres hjemmeside.