Skip to main content

Foredrag om Grønland

På Nordatlantisk Hus kan du komme og høre den berejste Bo Normander fortælle om Grønland og om sine oplevelser i det smukke og kontrastfulde land.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Unsplash

Fjelde, elve og heder. Grønland byder på utæmmede og barske naturoplevelser. Kom og hør Bo Normander fortælle om det mangfoldige og smukke land.

Bo Normander har rejst et væld af gange i det arktiske land, og deler i foredraget ud af sin viden og oplevelser. Han vil blandt andet tale om, hvad der kendetegner den arktiske natur og hvilket dyre- og planteliv, der eksisterer. Bo Normander vil også tale om, hvilken forandring og konsekvenser klimaforandringerne har på den grønlandske flora og fauna.   

Derudover vil Bo Normander fortælle om, hvordan man rejser rundt i Grønland, og hvilke oplevelser man kan få til vands og til lands. 

Hvis du går og overvejer at rejse mod nord eller blot ønsker at få en masse viden om Grønland, så er foredraget for dig. 

Foredraget er i samarbejde med Nordatlantisk Hus og er arrangeret af AOF. Du kan købe din billet via deres hjemmeside.

På vandring i de fynske naturperler med Brenderup Højskole

Tag med på tur ud i Fyns smukke og varierede natur med både hede, skov, bakker og dale samt masser af hav. Brenderup Højskole inviterer til vandring d. 14. – 20. maj. Få en bid af højskolelivets livgivende fællesskab og oplev naturen som aldrig før til et syv-dages vandreophold på Brenderup Højskole. Programmet byder på […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag med på tur ud i Fyns smukke og varierede natur med både hede, skov, bakker og dale samt masser af hav. Brenderup Højskole inviterer til vandring d. 14. – 20. maj.
Få en bid af højskolelivets livgivende fællesskab og oplev naturen som aldrig før til et syv-dages vandreophold på Brenderup Højskole. Programmet byder på fem skønne ruter forskellige steder på Fyn, så I får mulighed for at nyde alle øens fantastiske landskaber i fulde drag.
Vandreturene spænder mellem 8-16 km, og undervejs vil der være lækker frokost, som I vil indtage i det fri. Glæd jer til at besøge Frøbjerg Bavnehøj og det kuperede område ved Vissenbjerg og Tommerup, Enebæroddes hedeområde, Nordvestfyns hyggelige omgivelser, det flotte område langs Lillebælt, Fønsskov og naturligvis også de fynske Alper, Svanninge Bakker.
Prisen for deltagelse er 4995 kroner for overnatning på dobbeltværelse og 5495 kroner for et enkeltværelse.
Læs meget mere om arrangementet på Brenderup Højskoles hjemmeside.

Familiehøjskole på Brenderup Højskole

Velkommen til familieuge på Brenderup Højskole, hvor der er lagt et sjovt og hyggeligt program fyldt med aktiviteter, værksteder og udflugter. Der er dømt massevis af familiehygge d. 2.-8. juli på Brenderup Højskole, hvor forældre, bedsteforældre og børn fra 6 år og op er inviteret på ophold. Dagene er spækket med kreative værksteder, sjove aktiviteter […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Velkommen til familieuge på Brenderup Højskole, hvor der er lagt et sjovt og hyggeligt program fyldt med aktiviteter, værksteder og udflugter.
Der er dømt massevis af familiehygge d. 2.-8. juli på Brenderup Højskole, hvor forældre, bedsteforældre og børn fra 6 år og op er inviteret på ophold. Dagene er spækket med kreative værksteder, sjove aktiviteter og leg, bålhygge og en skøn udflugt til Lillebælt og de flotte omgivelser, hvor I også kan spotte både krondyr og marsvin.
Samværet er i højsædet, men der er også plads til ro og afslapning om aftenen efter en begivenhedsrig dag.
Det koster 4995 kroner at deltage for voksne og 2500 kroner for børn.
Find det præcise program for dagene på Brenderup Højskoles hjemmeside.

Gør marken ren og se køerne komme ud

Det er forår, og køerne skal på græs – men inden da skal marken renses for affald. Kom og vær med til det hyggelige arrangement d. 14. april. Odense Kommune bringer byens borgere tættere på naturen med dette skønne forårsevent. Det er nemlig blevet tid til, at køerne igen skal ud af staldene til frisk […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det er forår, og køerne skal på græs – men inden da skal marken renses for affald. Kom og vær med til det hyggelige arrangement d. 14. april.
Odense Kommune bringer byens borgere tættere på naturen med dette skønne forårsevent. Det er nemlig blevet tid til, at køerne igen skal ud af staldene til frisk luft og græs. Inden da skal der dog samles affald ind fra marken, som alle interesserede inviteres med til fra kl. 15, så vi sammen kan få skabt et godt og sundt opholdssted for dyrene. Kl. 16 bliver køerne sat ud på den rene mark, og I kan se med, når de begejstrede indtager arealet.
Det er naturligvis gratis at deltage, og kommunen medbringer sække og affaldsstænger.

Fjordens Dag på Stige Ø

Den 10. september står den i fjordens tegn på Stige Ø. Kom til Fjordens Dag med masser af sjove aktiviteter i det fri for hele familien. Brug søndagen ved vandet til Fjordens Dag på Stige Ø. Her skal vi sammen hylde og nyde naturen og vores skønne fjord med et overflødighedshorn af aktiviteter, hvor alle […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 10. september står den i fjordens tegn på Stige Ø. Kom til Fjordens Dag med masser af sjove aktiviteter i det fri for hele familien.
Brug søndagen ved vandet til Fjordens Dag på Stige Ø. Her skal vi sammen hylde og nyde naturen og vores skønne fjord med et overflødighedshorn af aktiviteter, hvor alle kan være med.
Fjordens dag afholdes på fire forskellige lokationer langs Odense Fjord: Stige Ø, Boels Bro, Seden Strandby og Klintebjerg. Til sammen er der planlagt mere end 150 aktiviteter under åben himmel.
På Stige Ø er der fokus på miljø og bæredygtighed med bl.a. upcyclingsworkshop og inspiration til bæredygtige tiltag i hverdagen. Du kan også prøve kræfter med et væld af natur- og friluftsaktiviteter, f.eks. SUP-board, orienteringsløb, kajak, fange krabber og undersøge livet under vand – og meget mere.
Derudover komme Sebastian Klein forbi kl. 11 for at optræde med sit soloshow. Her vil han gøre alle deltagere klogere på dyrenes forunderlige liv med sin sædvanlige humor og gode humør.
Sidst, men ikke mindst, vil der være boder med mad og drikke, til når sulten melder sig.
Se hele programmet her.