Skip to main content

Formula 1 på storskærm hos Beer Cellar Flakhaven

Er I klar til Abu Dhabi Grand Prix 2022? Flakhaven Beer Cellar viser løbet live på storskærm, så kom med til en spændende og hyggelige eftermiddag!  Som sædvanlig fyrer Flakhaven Beer Cellar op for nogle fede timer med Formel 1, og på søndag d. 20. november gælder det Abu Dhabi Grand Prix. Undervejs kan I […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er I klar til Abu Dhabi Grand Prix 2022? Flakhaven Beer Cellar viser løbet live på storskærm, så kom med til en spændende og hyggelige eftermiddag! 
Som sædvanlig fyrer Flakhaven Beer Cellar op for nogle fede timer med Formel 1, og på søndag d. 20. november gælder det Abu Dhabi Grand Prix. Undervejs kan I stille sulten med restaurantens lækre brugere og masser af wings, og de byder selvfølgelig på et bredt udvalg af gode øl. 
Løbet starter kl. 14.00.
Du kan booke bord til arrangementet her.

Eddies Ølshow til fordel for forskning i sclerose

Torsdag den 4. maj afholder Eddie Szweda sit store ølshow i samarbejde med Cykelnerven i Odense Congress Center, hvor hele billetsalget går ubeskåret til forskning i sclerose. Kom til en virkelig morsom ølsmagning, hvor Eddie fra Midtfyns Bryghus undervejs underholder med standup-comedy. Det bliver en aften fyldt med latter og lækker øl. I løbet af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Torsdag den 4. maj afholder Eddie Szweda sit store ølshow i samarbejde med Cykelnerven i Odense Congress Center, hvor hele billetsalget går ubeskåret til forskning i sclerose.
Kom til en virkelig morsom ølsmagning, hvor Eddie fra Midtfyns Bryghus undervejs underholder med standup-comedy. Det bliver en aften fyldt med latter og lækker øl.
I løbet af aftenen kommer du til at smage syv forskellige øl fra Midtfyns Bryghus, og de garanterer, at glassene bliver fyldt godt op.
En fælles indsats
Hele showet er en fælles indsats mellem Eddie, Scleroseforeningen Cykelnerven, Odense Congress Center og Smag og Smil:
– Midtfyns Bryghus og Eddie giver øl og ølshow
– Cykelnerven serverer øl på dagen til alle gæster
– Odense Congress Center og Smag og Smil ligger lokaler og personale til
De har i fællesskab arrangeret dette kæmpe ølshow for at samle penge ind til Cykelnerven og forskning i sclerose.
Tilmelding og pris
Det er en perfekt mulighed til at give din partner, nabo eller ven en sjov oplevelse, hvor I samtidig er med til at støtte et godt formål.
Billetterne koster 295 kr. pr. person, og du kan købe din billet til showet lige her. 
Der er tilmeldingsfrist mandag den 1. maj 2023 kl. 09.00.
 

Optakt til Rammstein hos Flakhaven Gastro

Rammstein kommer til byen den 2. og 3. juni, og i den anledning inviterer Flakhaven Gastro indenfor til optakt med mad, drikke og musik. Vil du gerne forkæles lidt ekstra, inden du drager afsted til den fedeste Rammstein-koncert? Hos Flakhaven Gastro disker de op med deres sædvanlige lækre burgere, kolde øl eller en Gin&Tonic, så […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Rammstein kommer til byen den 2. og 3. juni, og i den anledning inviterer Flakhaven Gastro indenfor til optakt med mad, drikke og musik.
Vil du gerne forkæles lidt ekstra, inden du drager afsted til den fedeste Rammstein-koncert? Hos Flakhaven Gastro disker de op med deres sædvanlige lækre burgere, kolde øl eller en Gin&Tonic, så du er helt klar til rocke løs fra kl. 20. Du kan tilmed nyde din drink eller dit måltid til lyden af livemusik, der spilles fra kl. 11.00 til 19.30.
Menu:
– Burgermenu med fritter og dip + en kold øl: 225 kroner
– Gin&Tonic fra Fever-Tree: 65 kroner
– Fadøl Pilsner/Classic: 45 kroner
– 3 Fadøl Pilsner/Classic: 125 kroner
– Sodavand: 25 kroner
Ses vi?
Du kan booke et bord til dagen på Flakhaven Gastros hjemmeside.
| Annoncørbetalt indhold |

All inclusive Oktoberfest

Tag kollegaer, venner eller samarbejdspartnere under armen, når Fyns svar på Oktoberfest løber af stablen lørdag d. 14. oktober. All inclusive og den festlige tradition Oktoberfest er måske ikke den mest gængse kombination, men det er ikke desto mindre tilfældet, når Odense Congress Center slår dørene op til All inclusive Oktoberfest 2023. Det er dog […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag kollegaer, venner eller samarbejdspartnere under armen, når Fyns svar på Oktoberfest løber af stablen lørdag d. 14. oktober.
All inclusive og den festlige tradition Oktoberfest er måske ikke den mest gængse kombination, men det er ikke desto mindre tilfældet, når Odense Congress Center slår dørene op til All inclusive Oktoberfest 2023.
Det er dog ikke den kedelige udgave af all inclusive, som folkefesten byder på. I stedet er konceptet, at når du først har købt din billet, så er alle barer og madsteder til fri afbenyttelse hele aftenen!
Udover forskellige barer med både drinks og øl samt madboder med tyske retter, så vil forskellige DJ’s og coverbands også lægge vejen forbi og spille op til fest.
Du kan læse mere og købe billet til folkefesten, der blander tysk tradition og dansk kvalitet, her.