Skip to main content

Ølsmagning af mørke øl hos Flakhaven Gastro

Begynd det nye år med en ølsmagning hos Flakhaven Gastro d. 26. januar, hvor aftenens tema er mørke øl.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Selvom vi er midt i de mørke og kolde vintermåneder, så går man stadig ikke forkert med en mørk og kold øl. Dette er de ikke i tvivl om hos Flakhaven Gastro, der inviterer til ølsmagning af mørke øl fredag d. 26. januar.

Til ølsmagningen vil du og dine smagsløg blive præsenteret for otte forskellige øl af Klaus Rehkopff, der er landsformand for danske øl-entusiaster.

Mad og drikke

Udover ølsmagningen kan du også tilkøbe en 3-retters menu, som bliver serveret inden smagningen starter. Prisen for ølsmagningen er 285 kroner pr. person, mens prisen for ølsmagningen plus en 3-retters menu er 545 pr. person.

Serveringen af maden foregår fra kl. 17:30-19:45, hvorefter ølsmagningen går i gang fra kl. 20:00 – 22:30.

Både erfarne og nye øldrikkere er velkomne til en hyggelig aften. Hvis du vil være sikker på at få et bord, kan du tilmelde dig på hjemmesiden, ringe på 66 12 02 99 eller sende en mail.

Eddies Ølshow til fordel for forskning i sclerose

Torsdag den 4. maj afholder Eddie Szweda sit store ølshow i samarbejde med Cykelnerven i Odense Congress Center, hvor hele billetsalget går ubeskåret til forskning i sclerose. Kom til en virkelig morsom ølsmagning, hvor Eddie fra Midtfyns Bryghus undervejs underholder med standup-comedy. Det bliver en aften fyldt med latter og lækker øl. I løbet af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Torsdag den 4. maj afholder Eddie Szweda sit store ølshow i samarbejde med Cykelnerven i Odense Congress Center, hvor hele billetsalget går ubeskåret til forskning i sclerose.
Kom til en virkelig morsom ølsmagning, hvor Eddie fra Midtfyns Bryghus undervejs underholder med standup-comedy. Det bliver en aften fyldt med latter og lækker øl.
I løbet af aftenen kommer du til at smage syv forskellige øl fra Midtfyns Bryghus, og de garanterer, at glassene bliver fyldt godt op.
En fælles indsats
Hele showet er en fælles indsats mellem Eddie, Scleroseforeningen Cykelnerven, Odense Congress Center og Smag og Smil:
– Midtfyns Bryghus og Eddie giver øl og ølshow
– Cykelnerven serverer øl på dagen til alle gæster
– Odense Congress Center og Smag og Smil ligger lokaler og personale til
De har i fællesskab arrangeret dette kæmpe ølshow for at samle penge ind til Cykelnerven og forskning i sclerose.
Tilmelding og pris
Det er en perfekt mulighed til at give din partner, nabo eller ven en sjov oplevelse, hvor I samtidig er med til at støtte et godt formål.
Billetterne koster 295 kr. pr. person, og du kan købe din billet til showet lige her. 
Der er tilmeldingsfrist mandag den 1. maj 2023 kl. 09.00.