Skip to main content

Vinsmagning hos Liwira: Julevin og portvin

Efter at have afholdt flere velbesøgte vinsmagninger, er det nu blevet tid til en julesmagning hos Liwira i Langeskov. 

Af: Daniel Svendsen | Foto: Unsplash

Derfor inviterer de onsdag den 15. november fra kl. 18.00-21.30 til smagning af julevin og portvin. Der bliver mulighed for at smage på riesling, rødvine og portvine, der passer godt til julemaden.

Simon fra Haller Vine kommer og fortæller om de forskellige vine, og Liwira sørger for, at der er noget at spise til smagningen.

Det koster 200 kr. at deltage, og tilmelding er nødvendig. Du kan se facebookbegivenheden her.

Kom og bliv klogere på, hvad der skal i glassene på dit julebord i år.

Portvinsfestival

Hvis du holder af portvin, er det her festivalen for dig! Lørdag d. 17. september åbner GASA Petanque & Shuffle Bar i Odense dørene op til en smagfuld dag i portvinens navn. Her kan du møde lokale vinbutikker og lære meget mere om den dejlige fyldige drik. Det bliver muligt at smage på mange forskellige […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du holder af portvin, er det her festivalen for dig! Lørdag d. 17. september åbner GASA Petanque & Shuffle Bar i Odense dørene op til en smagfuld dag i portvinens navn.
Her kan du møde lokale vinbutikker og lære meget mere om den dejlige fyldige drik. Det bliver muligt at smage på mange forskellige slags portvin, mens du bevæger dig rundt i de hyggelige omgivelser.
For at deltage skal du købe en billet, som både giver adgang til festivalen men også til store smagsoplevelser. Du får et stempelkort til 10 forskellige glas portvin – ét fra hver stand – samt et armbånd, der giver dig mulighed for at købe portvin med hjem til en særlig festivals pris.
Desuden giver adgangsbilletten dig mulighed for at købe ekstra poletter, så du kan smage flere andre portvine – både ældre Vintage, White Port, Colheita og Tawny.
Køb din billet her.