Skip to main content

UDSOLGT – Trekking i Nepal med Brenderup Højskole

I oktober kan du tage med Brenderup Højskole på en mindeværdig rejse til Nepal med trekking i bjergene og et spændende indblik i landets kultur. Brenderup Højskole inviterer endnu engang på rejse til skønne Nepal, hvor du får mulighed for at nyde bjerglandskabet på nært hold. Rejsen foregår den 14.-29. oktober, og de første dage […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I oktober kan du tage med Brenderup Højskole på en mindeværdig rejse til Nepal med trekking i bjergene og et spændende indblik i landets kultur.
Brenderup Højskole inviterer endnu engang på rejse til skønne Nepal, hvor du får mulighed for at nyde bjerglandskabet på nært hold. Rejsen foregår den 14.-29. oktober, og de første dage i Nepal vil forløbe i Kathmandu med en introduktion til landets kultur, traditioner og religion. Dernæst går turen op i bjergene til ni dages vandring, inden rejsen sluttes af med en fri dag i Kathmandu.
Brenderup Højskole rejser til Nepal i perioden med to hold; trekking-holdet og et hold, der skal tilbringe dagene med et maleretreat. Dagene i Kathmandu tilbringes i fællesskab. Læs mere om maleretreatet her.
Du finder det fulde program over rejsen samt priser og tilmeldingslink på Brenderup Højskoles hjemmeside. Du kan også tage et kig på deres andre korte kurser.
| Annoncørbetalt indhold |

UDSOLGT – Maleretreat i Nepal med Brenderup Højskole

Brenderup Højskole inviterer til malekursus i det betagende Nepal, hvor der skal males med inspiration i Nepals kultur. Brenderup Højskole har igennem flere år arrangeret rejser til Nepal og Helambudalen, og til oktober går turen igen til det betagende land. På kurset vil du have mulighed for at udfolde din kreativitet, mens du kommer helt […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Brenderup Højskole inviterer til malekursus i det betagende Nepal, hvor der skal males med inspiration i Nepals kultur.
Brenderup Højskole har igennem flere år arrangeret rejser til Nepal og Helambudalen, og til oktober går turen igen til det betagende land. På kurset vil du have mulighed for at udfolde din kreativitet, mens du kommer helt tæt ind på livet af kulturen og lokalbefolkningen.
Under opholdet i Nepal skal der males med inspiration i Nepals interessante kultur og vandres i landets imponerende natur. Der vil hver dag være undervisning i forskellige temaer og teknikker, mens der også vil være daglige vandreture rundt i området.
Til slut vil der blive arrangeret en udstilling og fernisering, hvor lokalbefolkningen, du i løbet af dit ophold har malet og stiftet bekendtskab med, vil blive inviteret.
Alle der har lyst til at fordybe sig i malerkunsten kan deltage, men dette kursus er specielt skræddersyet til voksne, der er 50+ år og som har lyst til at dyrke kreativiteten, fællesskabet og den personlige udvikling.
Du kan tilmelde dig og læse meget mere om malekurset her.
| Annoncørbetalt indhold |