Skip to main content

Familiehøjskole på Brenderup Højskole

Velkommen til familieuge på Brenderup Højskole, hvor der er lagt et sjovt og hyggeligt program fyldt med aktiviteter, værksteder og udflugter. Der er dømt massevis af familiehygge d. 2.-8. juli på Brenderup Højskole, hvor forældre, bedsteforældre og børn fra 6 år og op er inviteret på ophold. Dagene er spækket med kreative værksteder, sjove aktiviteter […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Velkommen til familieuge på Brenderup Højskole, hvor der er lagt et sjovt og hyggeligt program fyldt med aktiviteter, værksteder og udflugter.
Der er dømt massevis af familiehygge d. 2.-8. juli på Brenderup Højskole, hvor forældre, bedsteforældre og børn fra 6 år og op er inviteret på ophold. Dagene er spækket med kreative værksteder, sjove aktiviteter og leg, bålhygge og en skøn udflugt til Lillebælt og de flotte omgivelser, hvor I også kan spotte både krondyr og marsvin.
Samværet er i højsædet, men der er også plads til ro og afslapning om aftenen efter en begivenhedsrig dag.
Det koster 4995 kroner at deltage for voksne og 2500 kroner for børn.
Find det præcise program for dagene på Brenderup Højskoles hjemmeside.

Gammel Elevdag hos Brenderup Højskole

Brenderup Højskole inviterer alle gamle elever til en skøn genforeningsdag d. 29. april med musik, aktiviteter, dans og fest. Skal du med?  Hvornår har du sidst set dine højskolefæller fra Brenderup Højskole? Giv dem en krammer og få en sludder om gamle dage til en hyggelig og festlig Gammel Elevdag. Dagen starter kl. 13 og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Brenderup Højskole inviterer alle gamle elever til en skøn genforeningsdag d. 29. april med musik, aktiviteter, dans og fest. Skal du med? 
Hvornår har du sidst set dine højskolefæller fra Brenderup Højskole? Giv dem en krammer og få en sludder om gamle dage til en hyggelig og festlig Gammel Elevdag. Dagen starter kl. 13 og fortsætter ligeså længe, du kan holde dig vågen. Dagen efter serveres der brunch, inden der siges farvel og tak. 
Se hele programmer her: 
13.00 – Velkomst ved flagstangen.
13.30 – Musik v. Carol Supreme og fællessang i halmhuset.
15.00 – Kaffe og kage
16.00 – Aktiviteter ved bålpladsen og baren åbner
18.30 – Festmiddag
20.00 – Latindans med instruktør
21.30 – Dessert
Herefter: fest! 
Søndag:
10.00-11.00 Brunch 
Det koster 150 kroner at deltage i det gode arrangement. Tilmeld dig på Facebook-begivenheden.