Skip to main content

IGEN Pop-up shop hos SMYKBAR

For første gang kommer den bæredygtige designvirksomhed IGEN til Odense.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: IGEN

IGEN producerer bæredygtige og eksklusive produkter, der er lavet af genanvendte materialer og spildmaterialer fra andre produktioner. IGENs sortiment er bredt, og består både af tøj, accessories og ting til hjemmet som for eksempel keramik og duftlys.

IGEN er hovedsageligt et online shoppingsunivers, men i år har du muligheden for at se og røre ved genstandene, når virksomheden gæster SMYKBAR i Odense den 13. december. Denne dag kan du desuden købe tingene med 20% rabat. Produkterne er modsat fast fashion ment til at holde længe og blive brugt igen og IGEN. 

Louise Bjerre startede forretningen for fire år siden, og vandt i år prisen Årets Iværksætter ved Simba Prisen. Hun har netop udgivet sin anden bog, som du vil have mulighed for at få signeret af hende på dagen.

Sinnerup LIVE på Facebook

Mandag d. 7. november kl. 19.30 går Sinnerup igen LIVE på Facebook! Igen har de sørget for det hyggeligste show, hvor de tager dig med på en rejse ind i vinterens boligtrends under temaet: Bliv klar til årets højtid. Her vil du få masser af inspiration til årets adventsgaver, den smukkeste pynt, en personlig borddækning […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mandag d. 7. november kl. 19.30 går Sinnerup igen LIVE på Facebook!
Igen har de sørget for det hyggeligste show, hvor de tager dig med på en rejse ind i vinterens boligtrends under temaet: Bliv klar til årets højtid. Her vil du få masser af inspiration til årets adventsgaver, den smukkeste pynt, en personlig borddækning til årets julefrokost og meget mere.
Så læn dig tilbage, slap af og bliv budt velkommen af aftenens værter, Lourdes fra ”TV 2 Nybyggerne 2019” og Sinnerups egen Jes, der viser dig et show fyldt med:
– Unikke LIVE-tilbud
– Lækre præmier
– Hemmelige gæster
– Sneak peeks
Det skal nok blive sjovt og inspirerende, og det er naturligvis helt gratis at kigge med på Facebook.
Du kan se showet her fra kl. 19.30.

SINNERUP JULE LIVESHOW

Kom med til et STORT JULESHOW mandag den 5. december kl. 20.00, når Sinnerup går LIVE! Der er i den grad dømt julehygge , når de går LIVE på Facebook og tager dig med på en rejse ind i julens boligtrends under temaet ‘Julens herligheder’. Her vil du få masser af inspiration til årets mest […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til et STORT JULESHOW mandag den 5. december kl. 20.00, når Sinnerup går LIVE!
Der er i den grad dømt julehygge , når de går LIVE på Facebook og tager dig med på en rejse ind i julens boligtrends under temaet ‘Julens herligheder’. Her vil du få masser af inspiration til årets mest populære julegaveønsker, inspiration til at skabe den helt rigtige julestemning, tips til det smukkeste juletræ og meget mere.
Så læn dig tilbage, slap af og bliv budt velkommen af aftenens værter, Lourdes fra ”TV 2 Nybyggerne 2019” og Sinnerups egen Jes, der viser dig et show fyldt med:
– Unikke LIVE-tilbud
– Årets mest populære julegaveideer
– Lækre præmier
– Hemmelige gæster
Vi ses til et hyggeligt juleshow!

Sinnerup Black Week – liveshow

Sinnerup Odense tyvstarter deres Black Week d. 19. november kl. 18.00 med et liveshow, hvor I kan få et smugkig på alle deres skarpe tilbud. Mangler du lidt nyt til boligen og til dig selv? Eller måske er du på udkig efter et par julegaveidéer? Så skal du se med, når Sinnerup Odense holder liveshopping […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sinnerup Odense tyvstarter deres Black Week d. 19. november kl. 18.00 med et liveshow, hvor I kan få et smugkig på alle deres skarpe tilbud.
Mangler du lidt nyt til boligen og til dig selv? Eller måske er du på udkig efter et par julegaveidéer? Så skal du se med, når Sinnerup Odense holder liveshopping og viser jer rundt mellem et væld af sorte tilbud. Glæd jer til et bredt udvalg af lækre produkter, og der er masser af penge at spare.
Det foregår via Facebook Live, og I kan følge med på deres facebookside.