Skip to main content

Whitney Houston-tributeshow med middag

Er du (også) vild med Whitney Houstons fantastiske hits og magiske stemme? Oplev det spektakulære Whitney Houston-tributeshow i ODEON d. 14. januar. Alle kan skråle med på megahittet: “I will always love you”, og mon ikke I også kender “I’m every woman”, “I wanna dance with somebody” eller “I have nothing”? Whitney Houstons sange er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du (også) vild med Whitney Houstons fantastiske hits og magiske stemme? Oplev det spektakulære Whitney Houston-tributeshow i ODEON d. 14. januar.
Alle kan skråle med på megahittet: “I will always love you”, og mon ikke I også kender “I’m every woman”, “I wanna dance with somebody” eller “I have nothing”? Whitney Houstons sange er nået vidt og er elsket af mange, og nu kan du høre 20 af hendes absolut største og bedste numre fremført i et fantastisk tributeshow med talentfulde Andrea Lykke i spidsen.
Det var også Andrea Lykke, der spillede Whitney Houstons rolle, da “The Bodygaurd – The Musical” spillede i Danmark med stor succes. Derfor er I lovet en sikker fremførelse på ægte Houston-manér.
Showet er arrangeret som et dinnershow, hvor du vil få serveret en lækker tre-retters middag til lidt hyggelig cabaret, inden koncerten begynder.
Læs meget mere om det eksklusive Whitney Houston-tributeshow og bestil jeres billetter på ODEONs hjemmeside.

Vinsmagning, tapas og underholdning med Amin Jensen

Det bliver lækkert, smagfuldt og sjovt, når MusicBooking.dk i samarbejde med Otterup Geværfabrik og Meny Otterup inviterer til en skøn aften med vinsmagning, tapas og Amin Jensen-show. Amin Jensen er kendt for sine comedyshows, hvor han leverer slående parodier, skæve musiknumre og masser af humoristiske betragtninger om hverdagslivets stort og småt. Han besidder en stor […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver lækkert, smagfuldt og sjovt, når MusicBooking.dk i samarbejde med Otterup Geværfabrik og Meny Otterup inviterer til en skøn aften med vinsmagning, tapas og Amin Jensen-show.
Amin Jensen er kendt for sine comedyshows, hvor han leverer slående parodier, skæve musiknumre og masser af humoristiske betragtninger om hverdagslivets stort og småt. Han besidder en stor stemme, musiktalent og en timing, der altid får gang i lattermusklerne hos publikum. Du husker ham måske også som vært på DR-programmet ‘Hit med sangen’, der høstede et overvældende seertal fra 2000-2004.
Oplev Amin Jensen på Otterup Geværfabrik, som han besøger d. 23. marts. Her er der lagt an til nogle gode timer med vinsmagning og tapas fra kl. 18.00, inden Amin Jensen indtager scenen kl. 19.30.
Skal du med til en hyggelige og underholdende aften? Så køb en billet her.

80/90-Party og The ABBA Show med FOXX Showband

Det bliver et brag af en fest, når Bielers Gourmet i samarbejde med MusicBooking.dk inviterer til The ABBA Show og 80/90-party med FOXX Showband d. 21. april.  Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver et brag af en fest, når Bielers Gourmet i samarbejde med MusicBooking.dk inviterer til The ABBA Show og 80/90-party med FOXX Showband d. 21. april. 
Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver med skarpe harmonier, skinnende satintøj og to dygtige sangerinder, der giver den gas i fuld udklædning som Agnetha og Anni-Frid. 
Udover ABBA spiller de også en række andre populære numre fra 80’erne og 90’ernes spændende musikkatalog fyldt med dansehits og mindeværdig pop og rock. 
Inden showet vil du blive trakteret med en lækker tre-retters menu fra Bielers Gourmet.  
Arrangementet varer fra kl. 18.00-00.30, og det koster 499 kroner + gebyr at deltage. Den smagfulde middag er med i prisen. 
Skal du sikre dig en plads til festen? Så bestil din billet med det samme lige her.

Foredrag og show om Kim Larsen

Hvor meget ved du egentlig om Kim Larsen? Selvom sangeren er blevet folkeeje, så er der faktisk begrænset med informationer om privatpersonen Kim Melius Flyvholm Larsen. Olav Lisby har gennem sin kæmpe research formået at lave et to timers langt musikalsk show, hvor publikum kommer ind bag musikeren og entertaineren Kim Larsen. Glæd dig til […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvor meget ved du egentlig om Kim Larsen? Selvom sangeren er blevet folkeeje, så er der faktisk begrænset med informationer om privatpersonen Kim Melius Flyvholm Larsen.

Olav Lisby har gennem sin kæmpe research formået at lave et to timers langt musikalsk show, hvor publikum kommer ind bag musikeren og entertaineren Kim Larsen. Glæd dig til at få et spændende indblik i spillemanden og gadedrengen!
Kim Larsen er uden tvivl Danmarks største solist gennem tiderne, og han har solgt over 3 millioner plader og CD’er som solist. Dertil kommer 2,3 million solgte albums med Gasolin.
Som den eneste i Danmark fortæller Olav Lisby om Kim Larsens liv, der desværre sluttede den 30. september 2018. Mindet om Kim Larsen lever, og historien og sangene vil bestå, bl.a. takket være Olav Lisbys smukke musikalske show, som du kan opleve hos AOF Center Odense den 20. april.
Det musikalske show er krydret med unikke diasshow med sjældne billeder fra hans liv samt lune anekdoter. Så inviterer dine venner, kolleger eller familiemedlemmer med til et spektakulært show.
Du booker dine billet her.

Eddies Ølshow til fordel for forskning i sclerose

Torsdag den 4. maj afholder Eddie Szweda sit store ølshow i samarbejde med Cykelnerven i Odense Congress Center, hvor hele billetsalget går ubeskåret til forskning i sclerose. Kom til en virkelig morsom ølsmagning, hvor Eddie fra Midtfyns Bryghus undervejs underholder med standup-comedy. Det bliver en aften fyldt med latter og lækker øl. I løbet af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Torsdag den 4. maj afholder Eddie Szweda sit store ølshow i samarbejde med Cykelnerven i Odense Congress Center, hvor hele billetsalget går ubeskåret til forskning i sclerose.
Kom til en virkelig morsom ølsmagning, hvor Eddie fra Midtfyns Bryghus undervejs underholder med standup-comedy. Det bliver en aften fyldt med latter og lækker øl.
I løbet af aftenen kommer du til at smage syv forskellige øl fra Midtfyns Bryghus, og de garanterer, at glassene bliver fyldt godt op.
En fælles indsats
Hele showet er en fælles indsats mellem Eddie, Scleroseforeningen Cykelnerven, Odense Congress Center og Smag og Smil:
– Midtfyns Bryghus og Eddie giver øl og ølshow
– Cykelnerven serverer øl på dagen til alle gæster
– Odense Congress Center og Smag og Smil ligger lokaler og personale til
De har i fællesskab arrangeret dette kæmpe ølshow for at samle penge ind til Cykelnerven og forskning i sclerose.
Tilmelding og pris
Det er en perfekt mulighed til at give din partner, nabo eller ven en sjov oplevelse, hvor I samtidig er med til at støtte et godt formål.
Billetterne koster 295 kr. pr. person, og du kan købe din billet til showet lige her. 
Der er tilmeldingsfrist mandag den 1. maj 2023 kl. 09.00.