Skip to main content

Halloween i JumpingFun

Nu nærmer Halloween sig, og den hyggelige og sjove højtid bliver fejret med manér hos JumpingFun. Trampolinlandet bliver uhyggeligt med masser af pynt, der kan sætte gyset i enhver. Edderkopperne har dækket parken ind i edderkoppespind. Dødningehovederne er kommet frem fra de døde. Gå igennem porten af hænder og fødder. Hvis du tør! Kom på et […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nu nærmer Halloween sig, og den hyggelige og sjove højtid bliver fejret med manér hos JumpingFun. Trampolinlandet bliver uhyggeligt med masser af pynt, der kan sætte gyset i enhver.
Edderkopperne har dækket parken ind i edderkoppespind. Dødningehovederne er kommet frem fra de døde.
Gå igennem porten af hænder og fødder. Hvis du tør!
Kom på et uuuuuuhyggeligt besøg!
Book din tid på hjemmesiden, så du er sikker på, at der er plads.

Girls night hos JumpingFun

Tag veninderne under armen og kom til en sjov girls night hos JumpingFun med alt, hvad pigehjertet begærer! Den står på ren pigehygge d. 2. december i JumpingFun. Klokken 20:00 åbnes dørene for årets sjoveste pigeaften, og der vil både være mulighed for at lave jeres helt egen smukker, lægge ansigtsmasker på hinanden, filme kreative […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag veninderne under armen og kom til en sjov girls night hos JumpingFun med alt, hvad pigehjertet begærer!
Den står på ren pigehygge d. 2. december i JumpingFun. Klokken 20:00 åbnes dørene for årets sjoveste pigeaften, og der vil både være mulighed for at lave jeres helt egen smukker, lægge ansigtsmasker på hinanden, filme kreative TikTok-videoer, hygge til de bedste pigefilm, deltage i underholdende lege og konkurrencer med præmier og meget mere. Undervejs tankes der op med lækre tøse-drinks og lidt snacks, og om morgenen serveres morgenmad som afslutning på en god tøse-oplevelse. Arrangementet slutter kl. 08:00 d. 3. december.
Prisen for at deltage er 249 kr.
Arrangementet er til piger fra 8 år og op. I skal selv medbringe dyne, pude, toiletsager, lidt lommepenge, mobil og sportstøj.
Bestil billet til den fedeste pigeaften her.

Brætspilsdag hos JumpingFun

Tag vennerne med til mange timers sjov, leg og spil til den årlige brætspilsdag hos JumpingFun d. 27. november!  Ved I ikke, hvad søndagen skal bruges på? Så tag til JumpingFun, hvor I inviteres til en underholdende brætspilsdag med både konkurrence, spil og aktiv leg på trampolinerne på programmet. I booker jer bare ind til […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag vennerne med til mange timers sjov, leg og spil til den årlige brætspilsdag hos JumpingFun d. 27. november! 
Ved I ikke, hvad søndagen skal bruges på? Så tag til JumpingFun, hvor I inviteres til en underholdende brætspilsdag med både konkurrence, spil og aktiv leg på trampolinerne på programmet. I booker jer bare ind til almindelig hoppetid d. 27. november, og så kan I frit dyste i alverdens brætspil med venner og familie efterfulgt af et par friske hop på trampolinerne. Ses vi?

Danmarks største nytårshop hos Jumpingfun

Når året går på held, er det blevet tid til at lave et godt afsæt og springe ind i det nye år. Det kan du være helt sikker på at gøre hos JumpingFun. Grundet coronavirus har det ikke været muligt at invitere til nytårshop de sidste par år, men det bliver der rodet bod på […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Når året går på held, er det blevet tid til at lave et godt afsæt og springe ind i det nye år. Det kan du være helt sikker på at gøre hos JumpingFun.
Grundet coronavirus har det ikke været muligt at invitere til nytårshop de sidste par år, men det bliver der rodet bod på i år. På årets sidste dag inviterer de til Danmarks største fælles nytårshop kl. 12.00. Med gratis børnechampagne og snacks bliver der skålet godt nytår og hygget.
Personalet hos JumpingFun vil denne dag have fokus på festlig stemning og masser af sjov. Så mor og far kan bare stå for forberedelserne og madlavningen til den store aften, imens børnene hopper løs med personalet.
Alle aldre er velkomne, og for at deltage skal man blot booke en normal hoppetid til denne dag.
Du kan booke tid lige her.  

AFLYST – FIFA FUN hos JumpingFun

Arrangementet er desværre aflyst! Tror du, at du har det der skal til for at vinde en kæmpe FIFA turnering? Kan du holde hovedet koldt og samtidig være hurtig på kontrolleren? Sæt et kæmpe kryds i kalenderen og hiv venner samt veninder med i JumpingFun til ”FIFA FUN”. Dette bliver en dag i ikke vil […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Arrangementet er desværre aflyst!
Tror du, at du har det der skal til for at vinde en kæmpe FIFA turnering? Kan du holde hovedet koldt og samtidig være hurtig på kontrolleren? Sæt et kæmpe kryds i kalenderen og hiv venner samt veninder med i JumpingFun til ”FIFA FUN”. Dette bliver en dag i ikke vil gå glip af…
INFO OM SELVE TURNERINGEN
Der vil være to turneringer på denne dag, en turnering for dem som er op til og med 13 år og en turnering for dem som er 13+. Det er først-til-mølle ved tilmelding og der er 16 pladser ved hver turnering.
TILMELDING
Det koster 75 kr. pr. deltager at være med i turneringen og billetterne købes via mobilepay. Mobilepay nummeret til betaling er 323663.
Inkluderet i prisen er:
– 1x Faxe Kondi
– Minimum 2 kampe i Fifa turneringen
– Ubegrænset hop på dagen
– Adgang til Panna bane samt workshops
Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer da der er mulighed for køb af mad i vores café under hele turneringen.
For at blive tilmeldt skal du udfylde dette spørgeskema med dine kontaktinformationer.
Ønsker du at tilmelde flere spillere beder vi dig udfylde spørgeskemaet af flere omgange.
Dette bliver en dag fyldt med spænding, kampgejst og sjov – hvem mon løber med sejren?!