Skip to main content

Infoaften hos Kold College

Kunne en uddannelse inden for mad eller jordbrug være noget for dig? Det kan du finde ud af til informationsmøde hos Kold College d. 7. december! Til alle jer, der er i tvivl om uddannelsesvalg og -muligheder, holder Kold College en infoaften, hvor I kan blive meget klogere på deres udvalg. De tilbyder flere uddannelser […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kunne en uddannelse inden for mad eller jordbrug være noget for dig? Det kan du finde ud af til informationsmøde hos Kold College d. 7. december!
Til alle jer, der er i tvivl om uddannelsesvalg og -muligheder, holder Kold College en infoaften, hvor I kan blive meget klogere på deres udvalg. De tilbyder flere uddannelser inden for Mad & Oplevelser og Jordbrug & Natur, som lærere og ledere vil fortælle meget mere om. Du vil få indblik i, hvordan det er at gå på uddannelserne, og der vil være rig mulighed for at få svar på lige de spørgsmål, du lægger inde med.
Du er velkommen til at tage familien eller et par venner med.
Vær opmærksom på, at infomøderne for de to afdelinger foregår forskellige steder:
Mad & Oplevelser: Landbrugsvej 55, 5260 Odense
Jordbrug & Natur: Bjørnemosevej 190, 5260 Odense
Læs mere på Kold College’s hjemmeside.

Infoaften hos Kold College for Choice10

Overvejer du at tage 10. klasse? Så er du måske også stødt på Kold College, hvor du kan netop det. Hør mere til deres infoaften. Hos Kold Colleger hedder deres 10. klassesuddannelse Choice10, og det er ikke hvilken som helst 10. klasse, for her har de fokus på at få flere fysiske og praktiske opgaver […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Overvejer du at tage 10. klasse? Så er du måske også stødt på Kold College, hvor du kan netop det. Hør mere til deres infoaften.
Hos Kold Colleger hedder deres 10. klassesuddannelse Choice10, og det er ikke hvilken som helst 10. klasse, for her har de fokus på at få flere fysiske og praktiske opgaver ind i skoleskemaet og mindske tiden med klassiske skolearbejde i klasselokalet. Til infoaften om Choice10 kan du lære meget mere om, hvordan det er at gå på uddannelsen, og du kan få svar på netop dine spørgsmål.
Der afholdes infoaften om Choice10 d. 24. januar kl. 19. D. 31. januar afholdes infomøde om grundforløb 1 og erhvervsuddannelserne.
Læs mere på Kold College’s hjemmeside.

Infoaften hos Kold College for Grundforløb 1

Overvejer du at læse videre på en erhvervsuddannelse? Så er du måske også stødt på Kold College, hvor du kan netop det. Hør mere til deres infoaften. Grundforløb 1 er til dig, der har afsluttet grundskolen for mindre end to år siden, og som gerne vil prøve kræfter med en af Kold College’s spændende erhvervsuddannelser. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Overvejer du at læse videre på en erhvervsuddannelse? Så er du måske også stødt på Kold College, hvor du kan netop det. Hør mere til deres infoaften.
Grundforløb 1 er til dig, der har afsluttet grundskolen for mindre end to år siden, og som gerne vil prøve kræfter med en af Kold College’s spændende erhvervsuddannelser. Til infoaften om Grundforløb 1 kan du lære meget mere om, hvordan det er at gå på uddannelserne, og du kan få svar på netop dine spørgsmål.
Der afholdes infoaften om grundforløb 1 og erhvervsuddannelserne d. 31. januar kl. 19. D. 24. januar afholdes infoaften for Choice10.
Læs mere på Kold College’s hjemmeside.

Efterskolemessen Fyn

Går du rundt med en efterskole-drøm, men ved du ikke hvilken skole – eller vil du gerne høre lidt mere om livet på en efterskole? Så kom til Efterskolemessen i Odense Congress Center d. 25.-26. februar.  Det er et stort skridt i livet at tage på efterskole – og det kan være et svært valg […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Går du rundt med en efterskole-drøm, men ved du ikke hvilken skole – eller vil du gerne høre lidt mere om livet på en efterskole? Så kom til Efterskolemessen i Odense Congress Center d. 25.-26. februar. 
Det er et stort skridt i livet at tage på efterskole – og det kan være et svært valg at træffe. Hvilken efterskole passer bedst til mig? Og hvordan er det overhovedet at gå på en efterskole? Det kan du blive meget klogere på til Efterskolemessen, hvor repræsentanter og elever fra en masse forskellige skoler vil stå klar til at guide dig. Her kan du også få et overblik over de mange tilbud, og du kan få stillet lige præcis de spørgsmål, du brænder inde med.
Det er helt gratis at deltage, og du kan snuse rundt og lade dig inspirere både d. 25. og 26. februar fra kl. 10-16.