Skip to main content

Gin-smagning hos Flakhaven Gastro

Nu har du muligheden for at blive klogere på gin – og nyde lidt af den lækre drik – til smagning hos Flakhaven Gastro torsdag den 8. juni.  Måske er du allerede pjattet med gin, eller også kunne du tænke dig at lære den gode drik bedre at kende. Uanset hvad, er du velkommen til […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nu har du muligheden for at blive klogere på gin – og nyde lidt af den lækre drik – til smagning hos Flakhaven Gastro torsdag den 8. juni. 
Måske er du allerede pjattet med gin, eller også kunne du tænke dig at lære den gode drik bedre at kende. Uanset hvad, er du velkommen til gin-smagning ved Flakhaven Gastro. Simon Nielsen afholder smagning, og han vil præsentere seks forskellige ginner. Undervejs vil han desuden fortælle om drikkens historie og udvikling, de forskellige typer og den vigtige garniture.
Prisen for at deltage er 399 kroner pr. person – og det inkluderer seks forskellige slags gin.
Du kan booke en plads her, eller du kan gøre det ved at kontakte Flakhaven Gastro på tlf.: 66 12 02 99 eller mail: kontakt@flakhaven.dk.

Whiskysmagning hos Flakhaven Gastro

Flakhaven Gastro og Simon Nielsen fra smagwhisky.dk har slået pjalterne sammen og inviterer til whiskysmagning. Hvis du har mod på at smage fire forskellige slags whisky, så har Flakhaven Gastro og Simon Nielsen fra smagwhisky.dk tilbuddet til dig. Det kombinerede mad- og bryghus og whisky-connaisseuren Simon Nielsen har slået pjalterne sammen for at skabe en […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Flakhaven Gastro og Simon Nielsen fra smagwhisky.dk har slået pjalterne sammen og inviterer til whiskysmagning.
Hvis du har mod på at smage fire forskellige slags whisky, så har Flakhaven Gastro og Simon Nielsen fra smagwhisky.dk tilbuddet til dig. Det kombinerede mad- og bryghus og whisky-connaisseuren Simon Nielsen har slået pjalterne sammen for at skabe en hyggelig aften med whiskysmagning.
Flakhaven Gastro lægger lokaler til, mens Simon Nielsen vil stå for smagningen. I løbet af aftenen vil du blive præsenteret for fire forskellige slags whisky samt blive klogere på tilblivelsen og fadets unikke betydning.
Arrangementet koster 350 kr. pr. person, og du kan booke bord her.
| Annoncørbetalt indhold |