Skip to main content

SIND Sommerhøjskole hos Brenderup Højskole

Brenderup Højskole sætter fokus på sindslidende, deres pårørende og på livsglæde med SIND Sommerhøjskole d. 25. juni – 1. juli. Kom med til hygge, samvær og berigende aktiviteter til sommerhøjskole hos Brenderup Højskole. Sammen med Landsforeningen SIND har de arrangeret et ophold, der har som formål at øge forståelsen og tolerancen for sindslidende og deres […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Brenderup Højskole sætter fokus på sindslidende, deres pårørende og på livsglæde med SIND Sommerhøjskole d. 25. juni – 1. juli.
Kom med til hygge, samvær og berigende aktiviteter til sommerhøjskole hos Brenderup Højskole. Sammen med Landsforeningen SIND har de arrangeret et ophold, der har som formål at øge forståelsen og tolerancen for sindslidende og deres pårørende. Fokus vil være på trivsel, helbredelse og forebyggelse gennem livsglædeskabende aktiviteter. Opholdet er desuden en del af Arbejdsmarkedets Feriefonds Ferieprogram.
Ugen igennem er der arrangeret et væld af inspirerende foredrag, sjove værksteder og aktiviteter, ture ud i det fri og selvfølgelig morgensamlinger og bålhygge i ægte højskolestil. Opholdet sluttes af med et brag af en fest med mad, underholdning, musik og dans.
Prisen for at deltage er 4500 kroner for et enkeltværelse og 4000 kroner for dobbeltværelse. Medlemmer af foreningen SIND får rabat: 2300 kroner for enkeltværelse og 1800 kroner for dobbeltværelse.
Se meget mere på Brenderup Højskoles Hjemmeside.
Der er på nuværende tidspunkt venteliste til opholdet.

JumpingFun Sommer Camp uge 27

Kalder alle springeglade børn! I uge 27 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med? Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 27, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle springeglade børn! I uge 27 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med?
Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 27, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner og god motion, få springundervisning og lære de fedeste parkourøvelser. Der vil også være flere konkurrencer og selvfølgelig rigeligt med sjov og leg.
Når du deltager i campen, får du desuden en gratis slush-ice hver dag, lækre hyggesokker, en t-shirt, en JumpingFun-drikkedunk og en pose med rabatkuponer til trampolinparken.
Prisen for alle tre dage er 1699 kroner, og du booker en plads her. Der er begrænsede pladser, så husk at tilmelde dig i god tid.
Alle tre dage foregår programmet kl. 09-15.

JumpingFun Sommer Camp uge 26

Kalder alle springeglade børn! I uge 26 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med? Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 26, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle springeglade børn! I uge 26 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med?
Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 26, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner og god motion, få springundervisning og lære de fedeste parkourøvelser. Der vil også være flere konkurrencer og selvfølgelig rigeligt med sjov og leg.
Når du deltager i campen, får du desuden en gratis slush-ice hver dag, lækre hyggesokker, en t-shirt, en JumpingFun-drikkedunk og en pose med rabatkuponer til trampolinparken.
Prisen for alle tre dage er 1699 kroner, og du booker en plads her. Der er begrænsede pladser, så husk at tilmelde dig i god tid.
Alle tre dage foregår programmet kl. 09-15.

Kundeaften hos Tryde Andrés

Sommer og ferietid er på vej – er dit klædeskab parat? Tryde Andrés inviterer til kundeaften den 25. maj med modeshow og inspiration til sommerens outfits. Snart varmer solen landet op, og måske skal kufferten endda pakkes til lunere himmelstrøg. Hos Tryde Andrés er de klar til at klæde dig på til sommeren med masser […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sommer og ferietid er på vej – er dit klædeskab parat? Tryde Andrés inviterer til kundeaften den 25. maj med modeshow og inspiration til sommerens outfits.
Snart varmer solen landet op, og måske skal kufferten endda pakkes til lunere himmelstrøg. Hos Tryde Andrés er de klar til at klæde dig på til sommeren med masser af lækre og lette outfits og skønt badetøj. Til kundeaften deler de ud af inspiration med et modeshow, hvor du får præsenteret et udvalg af deres fine styles.
Det foregår i deres forretning i Odense C, og det koster 50 kroner at deltage. Du kan bestille en billet her.
| Annoncørbetalt indhold |

Vinsmagning hos Liwira og Pejsemontering Fyn

Nyd sommeren sammen med Pejsemontering Fyn og Liwira, når de inviterer til torsdags tasting med vin og delikatesser den 29. juni. Hos Pejsemontering Fyn og Liwira, der deler butik på Jernbanegade 16 i Langeskov, vil de gerne forkæle deres kunder lidt ekstra i anledningen af sommer og sol. Derfor har de arrangeret en hyggelig aften […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nyd sommeren sammen med Pejsemontering Fyn og Liwira, når de inviterer til torsdags tasting med vin og delikatesser den 29. juni.
Hos Pejsemontering Fyn og Liwira, der deler butik på Jernbanegade 16 i Langeskov, vil de gerne forkæle deres kunder lidt ekstra i anledningen af sommer og sol. Derfor har de arrangeret en hyggelig aften med vinsmagning og gode snacks.
Jimmi Korsholm fra Korsholm Vin medbringer et skønt udvalg af vine, både rosé-, rød- og hvidvin. Derudover vil han præsentere de deltagende for spændende nye vine fra Canada. Undervejs i smagningen vil han gøre jer klogere på vinene, druerne og områderne, de er fra, samt sammensætningen mellem vin og mad.
Der er selvfølgelig også tid til lidt hyggesnak i sommervarmen med de gode vine og delikatesser ved hånden. Begge dele kan købes med hjem.
Deltagelse koster 150 kroner pr. person – du kan enten tilmelde dig i butikken eller overføre 150 kroner over MobilePay: nr. 624589. Skriv dit navn i kommentarfeltet.
| Annoncørbetalt indhold |