Skip to main content

JumpingFun Sommer Camp uge 27

Kalder alle springeglade børn! I uge 27 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med? Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 27, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle springeglade børn! I uge 27 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med?
Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 27, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner og god motion, få springundervisning og lære de fedeste parkourøvelser. Der vil også være flere konkurrencer og selvfølgelig rigeligt med sjov og leg.
Når du deltager i campen, får du desuden en gratis slush-ice hver dag, lækre hyggesokker, en t-shirt, en JumpingFun-drikkedunk og en pose med rabatkuponer til trampolinparken.
Prisen for alle tre dage er 1699 kroner, og du booker en plads her. Der er begrænsede pladser, så husk at tilmelde dig i god tid.
Alle tre dage foregår programmet kl. 09-15.

JumpingFun Sommer Camp uge 26

Kalder alle springeglade børn! I uge 26 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med? Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 26, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle springeglade børn! I uge 26 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med?
Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 26, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner og god motion, få springundervisning og lære de fedeste parkourøvelser. Der vil også være flere konkurrencer og selvfølgelig rigeligt med sjov og leg.
Når du deltager i campen, får du desuden en gratis slush-ice hver dag, lækre hyggesokker, en t-shirt, en JumpingFun-drikkedunk og en pose med rabatkuponer til trampolinparken.
Prisen for alle tre dage er 1699 kroner, og du booker en plads her. Der er begrænsede pladser, så husk at tilmelde dig i god tid.
Alle tre dage foregår programmet kl. 09-15.

Sommercamp – Mad & Oplevelser

Har du en passion for madlavning, at blande velsmagende drinks eller at lave de mest imponerende kager? Den 1. og 2. august afholder Kold College en sommercamp, hvor de deltagende vil blive introduceret til både den kolde, varme og søde køkkenverden samt deres teoretiske baggrund. Man vil også få mere viden om tjenesteydelsesområdet, herunder mixologi, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Har du en passion for madlavning, at blande velsmagende drinks eller at lave de mest imponerende kager?
Den 1. og 2. august afholder Kold College en sommercamp, hvor de deltagende vil blive introduceret til både den kolde, varme og søde køkkenverden samt deres teoretiske baggrund. Man vil også få mere viden om tjenesteydelsesområdet, herunder mixologi, bordopdækning og interaktion med gæster.
Andendagen vil blive afsluttet med et fælles måltid og smagning af de velsmagende cocktails.
På Mad & Oplevelser uddannelserne vil deltagerne møde dygtige fagfolk, der brænder for deres fag. De vil få mulighed for at prøve forskellige aktiviteter og blive informeret om de forskellige uddannelsesmuligheder, karriereveje, videreuddannelsesmuligheder og løn under uddannelse.
Læs mere her.
 
| Annoncørbetalt indhold |

Sommercamp – Jordbrug & Natur

Vær med til tre dage fyldt med landbrug og naturoplevelser! Fra den 1. til den 3. august inviterer Kold College til en sommercamp, hvor du kan udforske forskellige uddannelsesmuligheder inden for landbrug og natur. På denne sommercamp vil fokus være på at arbejde med dyr, planter og bæredygtighed. Kold Colleges undervisere vil guide dig igennem […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vær med til tre dage fyldt med landbrug og naturoplevelser!
Fra den 1. til den 3. august inviterer Kold College til en sommercamp, hvor du kan udforske forskellige uddannelsesmuligheder inden for landbrug og natur.
På denne sommercamp vil fokus være på at arbejde med dyr, planter og bæredygtighed. Kold Colleges undervisere vil guide dig igennem deres uddannelser, herunder Anlægsgartner, Gartner og Landbrugsuddannelsen.
Programmet for dagene ser således ud:
Den 1. august: Indføring i gartneruddannelsen med fokus på væksthuse og planteskoler.
Den 2. august: Fokus på anlægsgartneruddannelsen. Her vil du få indsigt i biodiversitet, klima og bæredygtighed.
Den 3. august: Fokus på landbrugsuddannelsen, hvor du får mulighed for at fodre og passe skolens dyr samt arbejde med planteavl på skolens frilandsområde.
Læs mere om sommercampen her.
 
| Annoncørbetalt indhold |