Skip to main content

Fynske Bank Sportslørdag

Er du pjattet med sport? Så kom med til et brag af en sportsfestival i Odense d. 21. januar, hvor vi sammen hylder idrætslivet på Fyn. Der er et væld af sportsaktiviteter, kåringer og forestillinger på programmet, når Fynske Bank igen i år afholder sportslørdag. Det er helt gratis at deltage, og Odense Idrætspark danner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du pjattet med sport? Så kom med til et brag af en sportsfestival i Odense d. 21. januar, hvor vi sammen hylder idrætslivet på Fyn.
Der er et væld af sportsaktiviteter, kåringer og forestillinger på programmet, når Fynske Bank igen i år afholder sportslørdag. Det er helt gratis at deltage, og Odense Idrætspark danner rammerne om sportsnørderi og fest kl. 13-17.
Har du altid tænkt på, om bueskydning kunne være noget for dig? Eller drømmer du om at blive skarp til curling? Til Sportslørdag stiller Fyns forskellige idrætsforeninger op med hver deres sportsgren, som du kan få lov til at afprøve. Måske finder du en helt ny hobby!
Også stjernerne fra Odense Håndbold og Bulldogs kommer på besøg og giver autografer til alle fans. Der vil tilmed være flere forestillinger, og traditionen tro kan I overvære kåringerne og uddeling af de tre priser: Kammeratskabspris, Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn. I må heller ikke gå glip af den sjove og spændende maskotdyst.
Læs mere om sportsdagen her.

Formula 1 på storskærm hos Beer Cellar Flakhaven

Er I klar til Abu Dhabi Grand Prix 2022? Flakhaven Beer Cellar viser løbet live på storskærm, så kom med til en spændende og hyggelige eftermiddag!  Som sædvanlig fyrer Flakhaven Beer Cellar op for nogle fede timer med Formel 1, og på søndag d. 20. november gælder det Abu Dhabi Grand Prix. Undervejs kan I […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er I klar til Abu Dhabi Grand Prix 2022? Flakhaven Beer Cellar viser løbet live på storskærm, så kom med til en spændende og hyggelige eftermiddag! 
Som sædvanlig fyrer Flakhaven Beer Cellar op for nogle fede timer med Formel 1, og på søndag d. 20. november gælder det Abu Dhabi Grand Prix. Undervejs kan I stille sulten med restaurantens lækre brugere og masser af wings, og de byder selvfølgelig på et bredt udvalg af gode øl. 
Løbet starter kl. 14.00.
Du kan booke bord til arrangementet her.

Kvindelandsholdet i fodbold: Danmark – Japan i Odense

Danmarks kvindelandshold i fodbold har ikke spillet i Odense siden 2004 – men nu kommer de til vores by for at spille en opvarmningskamp til VM 2023 mod Japan. Hep med d. 11. april på Odense Stadion. De stærke VM-deltagere og tidligere VM-vindere fra Japan tager turen hele vejen til Odense for at give de […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Danmarks kvindelandshold i fodbold har ikke spillet i Odense siden 2004 – men nu kommer de til vores by for at spille en opvarmningskamp til VM 2023 mod Japan. Hep med d. 11. april på Odense Stadion.
De stærke VM-deltagere og tidligere VM-vindere fra Japan tager turen hele vejen til Odense for at give de danske kvinder kamp til stregen. Der er altså lagt op til uforglemmelig underholdning for alle fodboldinteresserede.
Inden kampstart kan I komme forbi fanzonen, som vil være fyldt med fodboldnørderi, god underholdning, aktiviteter, mad, drikke og selvfølgelig landsholdsmusik.
Fanzonen åbner kl. 16, og selve kampen starter kl. 18.
Find flere informationer her, eller få fat i en billet.

Golfens Dag

Savner du at komme ud og svinge golfkøllen, eller har du altid drømt om at give det et forsøg? Så har Odense Golfklub den perfekte mulighed for dig, helt gratis. Søndag den 23. april kl. 10-13 afholder Odense Golfklub åbent hus, hvilket vil sige, at du ganske gratis kan tage venner og familie med ud […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Savner du at komme ud og svinge golfkøllen, eller har du altid drømt om at give det et forsøg? Så har Odense Golfklub den perfekte mulighed for dig, helt gratis.
Søndag den 23. april kl. 10-13 afholder Odense Golfklub åbent hus, hvilket vil sige, at du ganske gratis kan tage venner og familie med ud på noget kvalitetstid og prøve kræfter med golf. Hvis du ingen erfaring har med spillet, står der medarbejdere klar til at give dig en introduktion til det. Ligeledes vil Odense Golfklub stå klar med alt det udstyr, du skal bruge, samt en forfriskning. Så kom ud og brug en hyggelig søndag formiddag i et godt selskab.
Du/i kan tilmelde jer arrangementet her.