Skip to main content

Påskeferie i JumpingFun

Skal påskeferien bruges på sjov, hop og hygge? Så er det heldigt, at JumpingFun Trampolinpark holder ekstra længe åbent! Fra d. 3.-7. april er der ekstra meget tid til at slå sig løs i JumpingFun. De åbner som sædvanligt kl. 10, men lukker først dørene igen kl. 20, så der er rig mulighed for at […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal påskeferien bruges på sjov, hop og hygge? Så er det heldigt, at JumpingFun Trampolinpark holder ekstra længe åbent!
Fra d. 3.-7. april er der ekstra meget tid til at slå sig løs i JumpingFun. De åbner som sædvanligt kl. 10, men lukker først dørene igen kl. 20, så der er rig mulighed for at få brændt krudt af sammen med venner og familie i feriedagene.
Hver dag er der desuden MiniJump for de mindste hoppere på 3-6 år. Det foregår kl. 9-10, inden parken åbner for øvrige gæster.
Husk at booke hoppetid på www.jumpingfun.dk.

JumpingFun Sommer Camp uge 27

Kalder alle springeglade børn! I uge 27 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med? Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 27, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle springeglade børn! I uge 27 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med?
Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 27, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner og god motion, få springundervisning og lære de fedeste parkourøvelser. Der vil også være flere konkurrencer og selvfølgelig rigeligt med sjov og leg.
Når du deltager i campen, får du desuden en gratis slush-ice hver dag, lækre hyggesokker, en t-shirt, en JumpingFun-drikkedunk og en pose med rabatkuponer til trampolinparken.
Prisen for alle tre dage er 1699 kroner, og du booker en plads her. Der er begrænsede pladser, så husk at tilmelde dig i god tid.
Alle tre dage foregår programmet kl. 09-15.

JumpingFun Sommer Camp uge 26

Kalder alle springeglade børn! I uge 26 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med? Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 26, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle springeglade børn! I uge 26 afholder JumpingFun et brag af en sommer-camp fyldt med spring, parkour, sjov og hygge. Skal du med?
Sæt kryds i kalenderen mandag til onsdag i uge 26, når JumpingFun inviterer indenfor til sommerferie-spas i bunkevis. Deltager du i campen, vil du, udover at få en masse nye venner og god motion, få springundervisning og lære de fedeste parkourøvelser. Der vil også være flere konkurrencer og selvfølgelig rigeligt med sjov og leg.
Når du deltager i campen, får du desuden en gratis slush-ice hver dag, lækre hyggesokker, en t-shirt, en JumpingFun-drikkedunk og en pose med rabatkuponer til trampolinparken.
Prisen for alle tre dage er 1699 kroner, og du booker en plads her. Der er begrænsede pladser, så husk at tilmelde dig i god tid.
Alle tre dage foregår programmet kl. 09-15.

Odense Faldskærmscenters klubmesterskaber og sommerfest

Det er blevet tid til dette års klubmesterskaber og efterfølgende sommerfest hos Odense Faldskærmscenter. Normalt er pulsen høj og springet langt hos Odense Faldskærmscenter, men til dette års klubmesterskaber og sommerfest er der også tid til hyggeligt samvær på kryds og tværs. Det bliver en dag, hvor der bl.a. skal dystes internt i forskellige springdiscipliner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det er blevet tid til dette års klubmesterskaber og efterfølgende sommerfest hos Odense Faldskærmscenter.
Normalt er pulsen høj og springet langt hos Odense Faldskærmscenter, men til dette års klubmesterskaber og sommerfest er der også tid til hyggeligt samvær på kryds og tværs.
Det bliver en dag, hvor der bl.a. skal dystes internt i forskellige springdiscipliner og samles til bunke af gode oplevelser. Det hele skal dog ikke gå op i konkurrencer og klubmesterskaber, og der er derfor også sat god tid af til en masse klubhygge. Fokus er her på at komme hinanden ved på slap line.
Dette års klubmesterskaber og sommerfest finder sted lørdag d. 2. september fra kl. 8:00.
| Annoncørbetalt indhold |