Skip to main content

Modeshow – Tryde Andrés

Tryde Andrés afholder Modeshow og cocktailparty i deres butik i Kongensgade. Her kan du se de spændende nyheder fra Gustav, Dea Kudibal og Copenhagen Muse, og du kan høre om alle de nyeste tendenser i modebilledet. Der er gratis cocktails hele aftenen. Det koster 100 kr. at deltage, og du kan købe din billet her, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tryde Andrés afholder Modeshow og cocktailparty i deres butik i Kongensgade. Her kan du se de spændende nyheder fra Gustav, Dea Kudibal og Copenhagen Muse, og du kan høre om alle de nyeste tendenser i modebilledet. Der er gratis cocktails hele aftenen.
Det koster 100 kr. at deltage, og du kan købe din billet her, så du er sikker på at blive en del af en festlig aften i modens tegn.

Kundeaften hos Tryde Andrés

Sommer og ferietid er på vej – er dit klædeskab parat? Tryde Andrés inviterer til kundeaften den 25. maj med modeshow og inspiration til sommerens outfits. Snart varmer solen landet op, og måske skal kufferten endda pakkes til lunere himmelstrøg. Hos Tryde Andrés er de klar til at klæde dig på til sommeren med masser […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sommer og ferietid er på vej – er dit klædeskab parat? Tryde Andrés inviterer til kundeaften den 25. maj med modeshow og inspiration til sommerens outfits.
Snart varmer solen landet op, og måske skal kufferten endda pakkes til lunere himmelstrøg. Hos Tryde Andrés er de klar til at klæde dig på til sommeren med masser af lækre og lette outfits og skønt badetøj. Til kundeaften deler de ud af inspiration med et modeshow, hvor du får præsenteret et udvalg af deres fine styles.
Det foregår i deres forretning i Odense C, og det koster 50 kroner at deltage. Du kan bestille en billet her.
| Annoncørbetalt indhold |