Skip to main content

Modeshow hos Tryde Andrés

Er du klar til et lækkert modeshow i Odense C? Kom med til en skøn aften hos Trude Andrés, hvor du bliver præsenteret for nogle af de nye tendenser. Modeshowet byder på lækre nyheder fra Gustav, Copenhagen Muse, Leveté Room og mange flere. Det koster 50 kr. at deltage. Du kan finde billetterne på hjemmesiden […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du klar til et lækkert modeshow i Odense C? Kom med til en skøn aften hos Trude Andrés, hvor du bliver præsenteret for nogle af de nye tendenser. Modeshowet byder på lækre nyheder fra Gustav, Copenhagen Muse, Leveté Room og mange flere.
Det koster 50 kr. at deltage. Du kan finde billetterne på hjemmesiden under events eller kom ind i butikken på Kongensgade 20, og køb din billet der.

Liveshow hos Sinnerup

Søndag den 2. oktober kl. 20.00 går Sinnerup LIVE på Facebook for første gang! Kig med, og oplev et brag af et show, hvor du bliver taget med på en rejse ind i efterårets bolig- og modetrends under temaet Into the Comfort Zone. Du skal bare læne dig tilbage i dit eget hjem, slap af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Søndag den 2. oktober kl. 20.00 går Sinnerup LIVE på Facebook for første gang!
Kig med, og oplev et brag af et show, hvor du bliver taget med på en rejse ind i efterårets bolig- og modetrends under temaet Into the Comfort Zone.
Du skal bare læne dig tilbage i dit eget hjem, slap af og bliv budt velkommen af aftenens værter, Lourdes fra ”TV 2 Nybyggerne 2019” og Sinnerups egen Jes, der viser dig et show fyldt med:
– Unikke LIVE-tilbud
– Lækre præmier
– Hemmelige gæster
– Sneak peek på kommende nyheder
Det skal nok blive sjovt, og det er naturligvis hetl gratis at kigge med på Facebook. Du kan se showet her kl. 20.00.