Skip to main content

The BOSS – Tribute to Springsteen som duo

Rock med til Bruce Springsteens udødelige hits, når tribute-bandet The BOSS giver den fuld gas i GlamsbjergHus d. 13. januar! Bruce Springsteen er en legende inden for rockmusik med sin overflod af fede numre og sin energiske optræden. The BOSS – Tribute to Springsteen gør kunsten efter, når de rejser Danmark rundt med deres koncerter, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Rock med til Bruce Springsteens udødelige hits, når tribute-bandet The BOSS giver den fuld gas i GlamsbjergHus d. 13. januar!
Bruce Springsteen er en legende inden for rockmusik med sin overflod af fede numre og sin energiske optræden. The BOSS – Tribute to Springsteen gør kunsten efter, når de rejser Danmark rundt med deres koncerter, der er spækket med Springsteens største hits. I kan se frem til en autentisk oplevelse, der oser af passion for rockstjernen og hans musik, så selv de største Springsteen-fans bliver begejstrede.
Bestil din billet til en fantastisk musikoplevelse med det samme på billet.dk.
Koncerten starter kl. 20

Whitney Houston-tributeshow med middag

Er du (også) vild med Whitney Houstons fantastiske hits og magiske stemme? Oplev det spektakulære Whitney Houston-tributeshow i ODEON d. 14. januar. Alle kan skråle med på megahittet: “I will always love you”, og mon ikke I også kender “I’m every woman”, “I wanna dance with somebody” eller “I have nothing”? Whitney Houstons sange er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du (også) vild med Whitney Houstons fantastiske hits og magiske stemme? Oplev det spektakulære Whitney Houston-tributeshow i ODEON d. 14. januar.
Alle kan skråle med på megahittet: “I will always love you”, og mon ikke I også kender “I’m every woman”, “I wanna dance with somebody” eller “I have nothing”? Whitney Houstons sange er nået vidt og er elsket af mange, og nu kan du høre 20 af hendes absolut største og bedste numre fremført i et fantastisk tributeshow med talentfulde Andrea Lykke i spidsen.
Det var også Andrea Lykke, der spillede Whitney Houstons rolle, da “The Bodygaurd – The Musical” spillede i Danmark med stor succes. Derfor er I lovet en sikker fremførelse på ægte Houston-manér.
Showet er arrangeret som et dinnershow, hvor du vil få serveret en lækker tre-retters middag til lidt hyggelig cabaret, inden koncerten begynder.
Læs meget mere om det eksklusive Whitney Houston-tributeshow og bestil jeres billetter på ODEONs hjemmeside.