Skip to main content

Infoaften hos Kold College

Kunne en uddannelse inden for mad eller jordbrug være noget for dig? Det kan du finde ud af til informationsmøde hos Kold College d. 7. december! Til alle jer, der er i tvivl om uddannelsesvalg og -muligheder, holder Kold College en infoaften, hvor I kan blive meget klogere på deres udvalg. De tilbyder flere uddannelser […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kunne en uddannelse inden for mad eller jordbrug være noget for dig? Det kan du finde ud af til informationsmøde hos Kold College d. 7. december!
Til alle jer, der er i tvivl om uddannelsesvalg og -muligheder, holder Kold College en infoaften, hvor I kan blive meget klogere på deres udvalg. De tilbyder flere uddannelser inden for Mad & Oplevelser og Jordbrug & Natur, som lærere og ledere vil fortælle meget mere om. Du vil få indblik i, hvordan det er at gå på uddannelserne, og der vil være rig mulighed for at få svar på lige de spørgsmål, du lægger inde med.
Du er velkommen til at tage familien eller et par venner med.
Vær opmærksom på, at infomøderne for de to afdelinger foregår forskellige steder:
Mad & Oplevelser: Landbrugsvej 55, 5260 Odense
Jordbrug & Natur: Bjørnemosevej 190, 5260 Odense
Læs mere på Kold College’s hjemmeside.

Infomøde om ny sportsmassøruddannelse hos Massørskolen-Fyn

Massørskolen-Fyn opretter en sportsmassøruddannelse. Har du brug for en sportsmassør til din klub eller forening, og vil I være med til at udvikle de dygtige studerende? Så deltag i infomødet d. 7. december.  Der er behov for flere massører med speciale i sportsudøvelse, og derfor er Massørskolen-Fyn ved at udvikle en uddannelse med fokus på […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Massørskolen-Fyn opretter en sportsmassøruddannelse. Har du brug for en sportsmassør til din klub eller forening, og vil I være med til at udvikle de dygtige studerende? Så deltag i infomødet d. 7. december. 
Der er behov for flere massører med speciale i sportsudøvelse, og derfor er Massørskolen-Fyn ved at udvikle en uddannelse med fokus på netop det med 10% af undervisningen indenfor sportsmassage. Uddannelsen starter op til april 2023. 
Derfor har de brug for hjælp fra jer idrætsklubber og –foreninger til at udarbejde indholdet af modulet og til at være med til at give de studerende erfaring gennem praktik hos jer. 
Mødet vil foregå d. 7. december kl. 19 og tager ca. to timer. Programmet er som følger: 

Velkomst
Information om skolen
Information om uddannelsen
Kort pause med mulighed for forfriskninger
Praktiske informationer om praktik i klubberne
Spørgsmål og kommentarer fra klubberne
Opsamling 

 
Skolens ejer, Anders Nielsen, deltager sammen med to af skolens fysioterapeuter, Jakob og Anna, der er med til at forme uddannelsen.  
Undervejs vil der være smørrebrød, vin og kaffe. 
Tilmelding skal ske inden d. 4. december 2022 til mail: anna@ms-f.dk 
For mere information, kontakt dem på tlf.: 32 70 96 71 eller send en mail til Anders på anders@ms-f.dk eller Anna på anna@ms-f.dk 

Infoaften hos Kold College for Choice10

Overvejer du at tage 10. klasse? Så er du måske også stødt på Kold College, hvor du kan netop det. Hør mere til deres infoaften. Hos Kold Colleger hedder deres 10. klassesuddannelse Choice10, og det er ikke hvilken som helst 10. klasse, for her har de fokus på at få flere fysiske og praktiske opgaver […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Overvejer du at tage 10. klasse? Så er du måske også stødt på Kold College, hvor du kan netop det. Hør mere til deres infoaften.
Hos Kold Colleger hedder deres 10. klassesuddannelse Choice10, og det er ikke hvilken som helst 10. klasse, for her har de fokus på at få flere fysiske og praktiske opgaver ind i skoleskemaet og mindske tiden med klassiske skolearbejde i klasselokalet. Til infoaften om Choice10 kan du lære meget mere om, hvordan det er at gå på uddannelsen, og du kan få svar på netop dine spørgsmål.
Der afholdes infoaften om Choice10 d. 24. januar kl. 19. D. 31. januar afholdes infomøde om grundforløb 1 og erhvervsuddannelserne.
Læs mere på Kold College’s hjemmeside.

Infoaften hos Kold College for Grundforløb 1

Overvejer du at læse videre på en erhvervsuddannelse? Så er du måske også stødt på Kold College, hvor du kan netop det. Hør mere til deres infoaften. Grundforløb 1 er til dig, der har afsluttet grundskolen for mindre end to år siden, og som gerne vil prøve kræfter med en af Kold College’s spændende erhvervsuddannelser. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Overvejer du at læse videre på en erhvervsuddannelse? Så er du måske også stødt på Kold College, hvor du kan netop det. Hør mere til deres infoaften.
Grundforløb 1 er til dig, der har afsluttet grundskolen for mindre end to år siden, og som gerne vil prøve kræfter med en af Kold College’s spændende erhvervsuddannelser. Til infoaften om Grundforløb 1 kan du lære meget mere om, hvordan det er at gå på uddannelserne, og du kan få svar på netop dine spørgsmål.
Der afholdes infoaften om grundforløb 1 og erhvervsuddannelserne d. 31. januar kl. 19. D. 24. januar afholdes infoaften for Choice10.
Læs mere på Kold College’s hjemmeside.

Infomøde om Improve Business Academy

Til højtuddannede ledige og virksomheder med et uudløst vækstpotentiale har Improve Business udviklet et 10-ugers forløb, som hjælper begge parter godt på vej. Lyder det interessant? Så kom med til infomøde i Odense. Der er garanti for masser af ny viden og erfaring for den højtuddannede ledige, som gennem Improve Business Academy får mulighed for […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Til højtuddannede ledige og virksomheder med et uudløst vækstpotentiale har Improve Business udviklet et 10-ugers forløb, som hjælper begge parter godt på vej. Lyder det interessant? Så kom med til infomøde i Odense.
Der er garanti for masser af ny viden og erfaring for den højtuddannede ledige, som gennem Improve Business Academy får mulighed for at arbejde med et konkret udviklingsprojekt hos en virksomhed. Og også virksomheden kan glæde sig til at få en gratis udviklingskonsulent ud, der kan kickstarte et spændende projekt eller hjælpe med en afgørende problemstilling.
Er du arbejdssøgende og på jagt efter nye kompetencer? Eller sidder du i en virksomhed, der har brug for ekstra energi og nye input til endnu mere udvikling? Så kan Improve Business Academy være noget for jer!
Lær meget mere om forløbet til infomøde i Odense d. 19. januar eller d. 31. januar kl. 10.00 – 12.00.
Det er nødvendigt at deltage i et af deres infomøder for at blive optaget på forløbet. Deltagelse er selvfølgelig uforpligtende og helt gratis.
Tilmeld dig på Improve Business’ hjemmeside, hvor du også kan læse mere om forløbet.