Skip to main content

Fastelavnsfest hos JumpingFun

Find jeres bedste udklædning frem og kom med til årets fedeste fastelavnsfest hos JumpingFun! Søndag d. 19. februar åbner JumpingFun dørene til et brag af en fastelavnsfest. Kl. 12.00 hænger tønderne klar, så både store og små kan være med til at slå katten af tønden, og der vil efterfølgende selvfølgelig blive kåret kattekonger og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Find jeres bedste udklædning frem og kom med til årets fedeste fastelavnsfest hos JumpingFun!
Søndag d. 19. februar åbner JumpingFun dørene til et brag af en fastelavnsfest. Kl. 12.00 hænger tønderne klar, så både store og små kan være med til at slå katten af tønden, og der vil efterfølgende selvfølgelig blive kåret kattekonger og kattedronninger. Alle udklædte kommer ind helt gratis.
For at deltage, skal I booke hoppetid på dagen. Det kan I gøre her.

Fastelavnsfest hos Brenderup Højskole

Alle friske og festlige børn og voksne inviteres til fest med udklædning, tøndeslagning og sang hos Brenderup Højskole d. 12. februar. Så er det igen fastelavn og tid til at finde sine flotteste, sejeste og mest kreative kostumer frem. Skal du være superhelt, prinsesse eller måske en magisk troldmand i år? Kom og vis det […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Alle friske og festlige børn og voksne inviteres til fest med udklædning, tøndeslagning og sang hos Brenderup Højskole d. 12. februar.
Så er det igen fastelavn og tid til at finde sine flotteste, sejeste og mest kreative kostumer frem. Skal du være superhelt, prinsesse eller måske en magisk troldmand i år? Kom og vis det frem til en hyggelig fest på Brenderup Højskole. Der skal traditionen tro slås katten af tønden og spises fastelavnsboller – og derudover er der arrangeret et par sanglege for store og små.
Det er helt gratis at deltage i festen, men I bedes tilmelde jer på Facebook-begivenheden.