Skip to main content

På vandring i de fynske naturperler med Brenderup Højskole

Tag med på tur ud i Fyns smukke og varierede natur med både hede, skov, bakker og dale samt masser af hav. Brenderup Højskole inviterer til vandring d. 14. – 20. maj. Få en bid af højskolelivets livgivende fællesskab og oplev naturen som aldrig før til et syv-dages vandreophold på Brenderup Højskole. Programmet byder på […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag med på tur ud i Fyns smukke og varierede natur med både hede, skov, bakker og dale samt masser af hav. Brenderup Højskole inviterer til vandring d. 14. – 20. maj.
Få en bid af højskolelivets livgivende fællesskab og oplev naturen som aldrig før til et syv-dages vandreophold på Brenderup Højskole. Programmet byder på fem skønne ruter forskellige steder på Fyn, så I får mulighed for at nyde alle øens fantastiske landskaber i fulde drag.
Vandreturene spænder mellem 8-16 km, og undervejs vil der være lækker frokost, som I vil indtage i det fri. Glæd jer til at besøge Frøbjerg Bavnehøj og det kuperede område ved Vissenbjerg og Tommerup, Enebæroddes hedeområde, Nordvestfyns hyggelige omgivelser, det flotte område langs Lillebælt, Fønsskov og naturligvis også de fynske Alper, Svanninge Bakker.
Prisen for deltagelse er 4995 kroner for overnatning på dobbeltværelse og 5495 kroner for et enkeltværelse.
Læs meget mere om arrangementet på Brenderup Højskoles hjemmeside.

Øvandring med Brenderup Højskole II

Småøerne rundt om Fyn er fyldt med liv og smukke landskaber. Tag vandreskoene på sammen med Brenderup Højskole og få et unikt indblik i de specielle vilkår, som man lever under som øbo.  Livet på småøerne rundt om Fyn er på mange måder helt specielt. Sammen med Brenderup Højskole får du mulighed for at udforske […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Småøerne rundt om Fyn er fyldt med liv og smukke landskaber. Tag vandreskoene på sammen med Brenderup Højskole og få et unikt indblik i de specielle vilkår, som man lever under som øbo. 
Livet på småøerne rundt om Fyn er på mange måder helt specielt. Sammen med Brenderup Højskole får du mulighed for at udforske Strynø, Lyø, Baagø, Romsø og Helnæs/Torø nærmere. På øerne skal der vandres i de smukke landskaber og spises madpakker i det fri, så man får den rigtige ø-stemning helt ind under huden. På øvandringen kommer du også til at stifte bekendtskab med mennesker, der bor på en lille ø og de vilkår, de lever under.
På sejl- og busturene til og fra øerne vil du som en ekstra bonus også se meget af Fyns frodige landskab og de mange landsbyer og herregårde, der pryder det. Du kan læse nærmere om ugens program her.
Det praktiske
Kursusopholdet hører til Brenderup Højskoles koncept om korte kurser, hvor man har mulighed for at fordybe sig eller lære noget nyt. Som kursist får man en reel højskoleoplevelse med alt fra fællessang, samvær og dejlige naturomgivelser.
Prisen for opholdet er 4995 kr. på dobbeltværelse eller 5495 kr. på enkeltværelse. Sengelinned og håndklæde er inkluderet i prisen. Opholdet foregår fra søndag d. 3. september til og med lørdag d. 9. september.
Du kan læse nærmere om programmet og tilmelde dig på Brenderup Højskoles hjemmeside.