Skip to main content

Start-up pitch: Vind gratis vejledningsforløb til værdi af 100.000 kr.

Meld dig og din start-up til pitch event den 17. november 2022 i Odense. Her kan du præsentere din virksomhed og kvalificere dig til et gratis vejledningsforløb til en værdi af 100.000 kr. Det er netvaekst.dk, der står bag eventet og vejledningsforløbet. De arbejder med at hjælpe virksomheder til vækst og fremgang. Gennem vejledningsforløbet kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Meld dig og din start-up til pitch event den 17. november 2022 i Odense. Her kan du præsentere din virksomhed og kvalificere dig til et gratis vejledningsforløb til en værdi af 100.000 kr.
Det er netvaekst.dk, der står bag eventet og vejledningsforløbet. De arbejder med at hjælpe virksomheder til vækst og fremgang. Gennem vejledningsforløbet kan de tilbyde dig uvildig rådgivning og konkrete anbefalinger til strategi, forretningsudvikling, markedsføring, salg, HR og organisation, digitalisering, kapitalfremskaffelse og økonomi.
Netvaekst.dk består af en gruppe erfarne virksomhedsledere, som anvender deres viden, kunnen og indsigt til at du kan få succes med din virksomhed. De tilbyder kompetent og uvildig vejledning om alt, hvad der er forretningskritisk for din virksomheds drift og vækst. De hjælper virksomheder i hele landet.
For at kunne kvalificere dig til vejledningsforløbet, forventes det, at din virksomheden er registreret med et CVR-nummer, og at den kan påvise en omsætning.
Læs meget mere om netvaekst.dk og forløbet her.