Skip to main content

Hop for en sag hos JumpingFun

Hop med i en god sags tjeneste hos JumpingFun d. 27. maj, hvor I kan hygge jer samtidig med, at I samler ind til “Kræft er ikke for børn” Vi skal sammen havde samlet så mange penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde for børn med kræft, og det kan I være med til hos JumpingFun. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hop med i en god sags tjeneste hos JumpingFun d. 27. maj, hvor I kan hygge jer samtidig med, at I samler ind til “Kræft er ikke for børn”
Vi skal sammen havde samlet så mange penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde for børn med kræft, og det kan I være med til hos JumpingFun. De inviterer til en sjov og hyggelig eftermiddag for alle aldre, hvor der blandt andet vil være sponsorborde, auktion og en vild forhindringsbane, som du kan prøve, hvis du laver en indsamlingskontrakt.
Det er helt gratis at deltage, men der er lukket for almindelige hoppetider og fødselsdagsarrangementer, så parken kan ikke bruges som normalt på dagen.
Arrangementet er lavet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Fishing for Life.
Læs mere om “Hop for en sag” eller bestil en billet her.

Eddies Ølshow til fordel for forskning i sclerose

Torsdag den 4. maj afholder Eddie Szweda sit store ølshow i samarbejde med Cykelnerven i Odense Congress Center, hvor hele billetsalget går ubeskåret til forskning i sclerose. Kom til en virkelig morsom ølsmagning, hvor Eddie fra Midtfyns Bryghus undervejs underholder med standup-comedy. Det bliver en aften fyldt med latter og lækker øl. I løbet af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Torsdag den 4. maj afholder Eddie Szweda sit store ølshow i samarbejde med Cykelnerven i Odense Congress Center, hvor hele billetsalget går ubeskåret til forskning i sclerose.
Kom til en virkelig morsom ølsmagning, hvor Eddie fra Midtfyns Bryghus undervejs underholder med standup-comedy. Det bliver en aften fyldt med latter og lækker øl.
I løbet af aftenen kommer du til at smage syv forskellige øl fra Midtfyns Bryghus, og de garanterer, at glassene bliver fyldt godt op.
En fælles indsats
Hele showet er en fælles indsats mellem Eddie, Scleroseforeningen Cykelnerven, Odense Congress Center og Smag og Smil:
– Midtfyns Bryghus og Eddie giver øl og ølshow
– Cykelnerven serverer øl på dagen til alle gæster
– Odense Congress Center og Smag og Smil ligger lokaler og personale til
De har i fællesskab arrangeret dette kæmpe ølshow for at samle penge ind til Cykelnerven og forskning i sclerose.
Tilmelding og pris
Det er en perfekt mulighed til at give din partner, nabo eller ven en sjov oplevelse, hvor I samtidig er med til at støtte et godt formål.
Billetterne koster 295 kr. pr. person, og du kan købe din billet til showet lige her. 
Der er tilmeldingsfrist mandag den 1. maj 2023 kl. 09.00.