Skip to main content

Vinsmagning hos Liwira: Vine til foråret og sommeren

Det er igen blevet tid til en hyggelig vinsmagning hos Liwira i Langeskov.

Af: Rikke Hansen | Foto: Unsplash

I samarbejde med Simon Mousing inviterer Liwira til endnu en hyggelig vinsmagning i butikken på Jernbanegade 16 i Langeskov. Denne gang skal der smages på vine, der passer til forårets og sommerens hyggelige arrangementer.

Simon Mousing kommer og fortæller om de forskellige vine, og Liwira sørger for, at der bliver serveret tapas bestående af delikatesser fra butikkens hylder.

Praktisk:

Det koster 200,- pr. person at deltage i vinsmagningen, og det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Du kan enten tilmelde dig ved at sende en privatbesked til Liwira på Facebook eller ved at sende en sms til nummeret 24 26 79 71.

Der er et begrænset antal pladser, så det er en god ide at få sendt en besked afsted, hvis du vil tage del i aftenen. Og det kan der være god grund til at gøre.

Liwira afholdte en række forskellige vinsmagninger i løbet af sidste år, og nogle af dem der har deltaget i disse, har beskrevet dem som  “enormt hyggeligt” og “virkelig god aften”.

Vinsmagning hos Liwira: Julevin og portvin

Efter at have afholdt flere velbesøgte vinsmagninger, er det nu blevet tid til en julesmagning hos Liwira i Langeskov. 

Af: Daniel Svendsen | Foto: Unsplash

Derfor inviterer de onsdag den 15. november fra kl. 18.00-21.30 til smagning af julevin og portvin. Der bliver mulighed for at smage på riesling, rødvine og portvine, der passer godt til julemaden.

Simon fra Haller Vine kommer og fortæller om de forskellige vine, og Liwira sørger for, at der er noget at spise til smagningen.

Det koster 200 kr. at deltage, og tilmelding er nødvendig. Du kan se facebookbegivenheden her.

Kom og bliv klogere på, hvad der skal i glassene på dit julebord i år.

Vinsmagning hos Pejsemontering Fyn

Hvad siger du til en hyggelig aften med smagfulde vine og lækre tapas? Pejsemontering Fyn og Liwira kunst, interiør og delikatesser afholder nemlig Vinsmagning torsdag den 16. marts fra kl. 18. Lucas Lange fra Haller Vine vil fortælle og lade deltagerne smage vine fra verden rundt. Og dertil vil der blive serveret tapas fra Hos […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvad siger du til en hyggelig aften med smagfulde vine og lækre tapas? Pejsemontering Fyn og Liwira kunst, interiør og delikatesser afholder nemlig Vinsmagning torsdag den 16. marts fra kl. 18.
Lucas Lange fra Haller Vine vil fortælle og lade deltagerne smage vine fra verden rundt. Og dertil vil der blive serveret tapas fra Hos Michael.
Det koster 299,- at deltage og tilmelding skal ske på Facebook HER eller i butikken hos Pejsemontering Fyn i Langeskov.

Vinspecialistens Vinfestival 2023 i Odense

H.J. Hansen Vin inviterer til Vinfestival 20023 i Odense d. 7. februar. Kom og smag på masser af lækre vine og spændende spiritus. Er du pjattet med vin, og smager du gerne på lidt af hvert? Et væld af engagerede vin- og spiritusnørder stiller op i Drewsens / B&O d. 7. februar med over 200 […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

H.J. Hansen Vin inviterer til Vinfestival 20023 i Odense d. 7. februar. Kom og smag på masser af lækre vine og spændende spiritus.
Er du pjattet med vin, og smager du gerne på lidt af hvert? Et væld af engagerede vin- og spiritusnørder stiller op i Drewsens / B&O d. 7. februar med over 200 skønne vine og diverse spiritus. De fortæller gerne om de forskellige årgange og druesorter, og mon ikke de også byde på en smagsprøve eller to?
Du kan bl.a. få lov at prøve mere end 30 producenters topvine. Glæd dig bl.a. til den anerkendte Tenuta Tignanello og Guado Al Tasso’s topårgang fra 2019. Når du deltager, får du desuden et Riedel Veritas Old World Syrah smageglas.
Du er garanteret en hyggelig aften, hvor du bliver meget klogere på vinens verden og får smagt dig igennem massevis af vidunderlige drikke.
Arrangementet varer fra kl. 17-19, og det koster 299 kroner at deltage.

Amerikansk Aften på Flakhaven Gastro

Kom forbi Flakhaven Gastro torsdag den 23. februar kl. 18.00 til en aften med 6 retters menu samt vine fra det amerikanske kontinent tilpasset det syd- og nordamerikanske køkken. På Flakhaven udfordrer de konstant sig selv for at skabe unikke oplevelser for deres gæster. De sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom forbi Flakhaven Gastro torsdag den 23. februar kl. 18.00 til en aften med 6 retters menu samt vine fra det amerikanske kontinent tilpasset det syd- og nordamerikanske køkken.
På Flakhaven udfordrer de konstant sig selv for at skabe unikke oplevelser for deres gæster. De sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, hvad de foretager sig, så glæd dig til en aften, hvor sommelier og vinkonsulent Allan Jørgensen fra H. J. Hansen Vin vil præsentere aftenens vine til en forrygende menu kreeret af køkkenchef Axel Jørgensen fra Flakhaven Gastro.
Book dit bord online her
Du kan se, hvad der er på menuen nedenfor.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 50%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */