Skip to main content

Portvinsfestival.dk fejrer otte år i Odense

Portvinsfestival.dk, Danmarks førende portvinsevent, er begejstret for at annoncere, at festivalen vender tilbage til Odense for ottende år i træk.

Af: Portvinsfestival.dk | Foto: Portvinsfestival.dk
PRESSEMEDDELELSE

Denne årlige begivenhed, der blev lanceret for otte år siden, har været en ubetinget succes og har udvidet sig til at inkludere hele fem byer. Odense har været epicentret for vinelskernes fest siden starten, og i år vil festivalen finde sted lørdag den 14. september 2024.

Portvinsfestival.dk i Odense byder på:

10 udstillere

Gæsterne vil have mulighed for at besøge 10 nøje udvalgte udstilleres stande, hvor de kan udforske og smage på en imponerende samling af portvine. Fra velkendte producenter til velvalgte vingårde vil festivalen præsentere en bred vifte af portvine, der appellerer til både nybegyndere og erfarne connaisseurer.

Signaturportvin inkluderet i billetprisen

Som en del af billetprisen vil hver gæst modtage et smukt glas og have adgang til 10 forskellige signaturportvine, håndplukket af de deltagende udstillere. Dette er en unik mulighed for at udforske og nyde nogle af de bedste portvine fra Portugal.

Mulighed for ekstra smagsprøver

Udover de inkluderede glas på billetten har gæsterne også mulighed for at købe ekstra smagsprøver og udforske en bredere vifte af portvine fra de deltagende udstillere.

Særlige festivalpriser

Alle udstillerne vil have specielle festivalpriser, hvilket betyder, at gæsterne kun kan drage fordel af disse tilbud ved at købe en billet til Portvinsfestival.dk.

To billettyper

Festivalen er designet til at imødekomme både kendere og nybegyndere. Den almindelige billet giver adgang til 10 glas af god kvalitet, mens Premium-billetten henvender sig til dem, der ønsker at opleve portvin på et betragteligt højere niveau.

Afslappet miljø og live-jazz

Portvinsfestival.dk skaber en atmosfære af afslappet elegance, hvor gæsterne kan nyde portvinene i stilfulde omgivelser på G.A.S.A. Live-jazzmusik vil yderligere forbedre stemningen og give en behagelig baggrundsmusik til portvins-oplevelsen.

“Tapas”-boks med oste, charcuteri og brød

For at sikre, at gæsterne ikke går sultne derfra, tilbyder festivalen muligheden for at købe en lækker “tapas”-boks fyldt med udsøgte oste, charcuteri og brød, der harmonerer perfekt med portvinens komplekse smagsnuancer.
Portvinsfestival.dk i Odense er ikke kun en lejlighed til at smage nogle af Portugals fineste portvine, men også en mulighed for at nyde en dag i godt selskab, omgivet af kultur, musik og delikatesser.

Dato: Lørdag den 14. september 2024
Sted: G.A.S.A
Billetsalg og mere information: www.portvinsfestival.dk

Vinsmagning hos Liwira: Julevin og portvin

Efter at have afholdt flere velbesøgte vinsmagninger, er det nu blevet tid til en julesmagning hos Liwira i Langeskov. 

Af: Daniel Svendsen | Foto: Unsplash

Derfor inviterer de onsdag den 15. november fra kl. 18.00-21.30 til smagning af julevin og portvin. Der bliver mulighed for at smage på riesling, rødvine og portvine, der passer godt til julemaden.

Simon fra Haller Vine kommer og fortæller om de forskellige vine, og Liwira sørger for, at der er noget at spise til smagningen.

Det koster 200 kr. at deltage, og tilmelding er nødvendig. Du kan se facebookbegivenheden her.

Kom og bliv klogere på, hvad der skal i glassene på dit julebord i år.

Vinsmagning hos Pejsemontering Fyn

Hvad siger du til en hyggelig aften med smagfulde vine og lækre tapas? Pejsemontering Fyn og Liwira kunst, interiør og delikatesser afholder nemlig Vinsmagning torsdag den 16. marts fra kl. 18. Lucas Lange fra Haller Vine vil fortælle og lade deltagerne smage vine fra verden rundt. Og dertil vil der blive serveret tapas fra Hos […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvad siger du til en hyggelig aften med smagfulde vine og lækre tapas? Pejsemontering Fyn og Liwira kunst, interiør og delikatesser afholder nemlig Vinsmagning torsdag den 16. marts fra kl. 18.
Lucas Lange fra Haller Vine vil fortælle og lade deltagerne smage vine fra verden rundt. Og dertil vil der blive serveret tapas fra Hos Michael.
Det koster 299,- at deltage og tilmelding skal ske på Facebook HER eller i butikken hos Pejsemontering Fyn i Langeskov.

Vinspecialistens Vinfestival 2023 i Odense

H.J. Hansen Vin inviterer til Vinfestival 20023 i Odense d. 7. februar. Kom og smag på masser af lækre vine og spændende spiritus. Er du pjattet med vin, og smager du gerne på lidt af hvert? Et væld af engagerede vin- og spiritusnørder stiller op i Drewsens / B&O d. 7. februar med over 200 […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

H.J. Hansen Vin inviterer til Vinfestival 20023 i Odense d. 7. februar. Kom og smag på masser af lækre vine og spændende spiritus.
Er du pjattet med vin, og smager du gerne på lidt af hvert? Et væld af engagerede vin- og spiritusnørder stiller op i Drewsens / B&O d. 7. februar med over 200 skønne vine og diverse spiritus. De fortæller gerne om de forskellige årgange og druesorter, og mon ikke de også byde på en smagsprøve eller to?
Du kan bl.a. få lov at prøve mere end 30 producenters topvine. Glæd dig bl.a. til den anerkendte Tenuta Tignanello og Guado Al Tasso’s topårgang fra 2019. Når du deltager, får du desuden et Riedel Veritas Old World Syrah smageglas.
Du er garanteret en hyggelig aften, hvor du bliver meget klogere på vinens verden og får smagt dig igennem massevis af vidunderlige drikke.
Arrangementet varer fra kl. 17-19, og det koster 299 kroner at deltage.

Vinsmagning, tapas og underholdning med Amin Jensen

Det bliver lækkert, smagfuldt og sjovt, når MusicBooking.dk i samarbejde med Otterup Geværfabrik og Meny Otterup inviterer til en skøn aften med vinsmagning, tapas og Amin Jensen-show. Amin Jensen er kendt for sine comedyshows, hvor han leverer slående parodier, skæve musiknumre og masser af humoristiske betragtninger om hverdagslivets stort og småt. Han besidder en stor […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver lækkert, smagfuldt og sjovt, når MusicBooking.dk i samarbejde med Otterup Geværfabrik og Meny Otterup inviterer til en skøn aften med vinsmagning, tapas og Amin Jensen-show.
Amin Jensen er kendt for sine comedyshows, hvor han leverer slående parodier, skæve musiknumre og masser af humoristiske betragtninger om hverdagslivets stort og småt. Han besidder en stor stemme, musiktalent og en timing, der altid får gang i lattermusklerne hos publikum. Du husker ham måske også som vært på DR-programmet ‘Hit med sangen’, der høstede et overvældende seertal fra 2000-2004.
Oplev Amin Jensen på Otterup Geværfabrik, som han besøger d. 23. marts. Her er der lagt an til nogle gode timer med vinsmagning og tapas fra kl. 18.00, inden Amin Jensen indtager scenen kl. 19.30.
Skal du med til en hyggelige og underholdende aften? Så køb en billet her.