12. apr, 2023

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Kloakrørlægger søges til fast stilling i Odense området

Erfaren og selvstændig kloakrørlægger søges til Odense området og til en fast stilling! 

For samarbejdspartner søger vi en medarbejder, til en fastansættelse. Du bliver ansat direkte hos virksomheden og skriver kontrakt med dem. KH-rekruttering arbejder IKKE med vikariater.

– Du forhandler selv løn med mester.

– Mulighed for firmabil – aftales med virksomheden selv.

Om virksomheden:

Virksomheden er en mindre virksomhed der laver alt inden for entreprenørbranchen. Opgaverne vil primært ligge i Odense, men opgaver på hele Fyn kan forekomme. De søger en erfaren og stabil kloakrørlægger der kan arbejde selvstændigt og i teams – kan du køre entreprenørmaskiner er dette et stort plus. Opgaverne vil f.eks. være kloakreparationer, forsikringssager, rottespær, rørbrud, TV-inspektioner, plastrør/beton, belægningsarbejde m.m.  

De har travlt og søger derfor deres nye medarbejder som bliver en fast del af deres team. De ser at man er kvalitetsbevidst, mødestabil og dygtig i sit arbejde. 

Virksomheden tilbyder gode arbejdsvilkår, løn efter kvalifikationer, godt socialt fællesskab og et arbejdssted hvor der er højt til loftet.

Om dig:

Du har erfaring som kloakrørlægger – har du rørlægger bevis er det en plus

Du kan arbejde selvstændigt og i teams.

Du er loyal og pligtopfyldende 

Du har kørekort B

Har du erfaring med kørsel af entreprenørmaskiner er det et stort plus, men ikke et krav

Tale og forstå dansk

 

Lyder stillingen som noget for dig, eller vil du hører yderligere? Så kontakt konsulent Sandie Pilegaard på tlf. 28555934 eller send hende et CV – husk tlf. i dit CV sp@kh-rekruttering.dk.  Anmærk dit CV med “Kloakmedarbejder – Odense”

Kontakt

Konsulent Sandie Pilegaard på tlf.: 28 55 59 34

k

Adresse

Odense

Del denne side