Skip to main content
27. maj 2024

Køb en ny symaskine og få materialer til dit første projekt hos STOF 2000 Odense

Drømmer du om at sy dit eget tøj denne sommer, men mangler en god symaskine? Måske er den gamle blevet træt og slidt, og giver dig ikke længere det syresultat, du ønsker? I hele denne uge får du 300 kr. til materialer, når du køber en ny symaskine.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: STOF 2000 Odense

Trænger du til en ny symaskine? I hele uge 22 får du 300 kr. til materialer, når du køber en ny symaskine hos STOF 2000 Odense, så du kan nyde din nye maskine med det samme.

Kvalitetssymaskiner til ethvert behov 

Hos STOF 2000 Odense finder du et stort udvalg af symaskiner, der passer til ethvert behov. Hvis du er nybegynder, så finder du mange gode maskiner til en god pris, der vil få dig godt i gang med dit syeventyr. Er du en habil syerske og har brug for en symaskine, der kan lidt ekstra, så finder du også mange kvalitetsmaskiner, der kan alt det, du drømmer om. 

Hvis du ikke ved, hvilken symaskine, der er den rette for dig, så kan du få god vejledning i butikken på Tagtækkervej 9 i Odense M. Det dygtige personale er godt klædt på til at hjælpe dig.  

Metervarer i lange baner 

Kom godt i gang med din nye maskine med flotte tekstiler til dit næste syprojekt. STOF 2000 Odense giver dig 300 kr. at købe stof og andre materialer for i uge 22, når du samtidig køber en ny symaskine.

I butikken finder du et stort udvalg af metervarer til lige det projekt, du vil i gang med. Måske er du på udkig efter møbeltekstil eller pudestof, så du kan pifte dit hjem op? Måske luftig viskose eller kølende hør, der er ideelt at sy sommertøj af? Kig ind i butikken i Odense og lad dig inspirere af de mange flotte metervarer til alle slags projekter.

Tilbuddet gælder ikke nedsatte varer og tilbehørspakker.