Skip to main content
8. september 2023

Kom med ind bag facaden: Åbent hus på Dalum Kloster søndag den 10/9

Alle er velkomne, når MT Højgaard Property Development inviterer naboer og andre interesserede til åbent hus på Dalum Kloster på søndag den 10/9 kl. 14-17.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA MT HØJGAARD PROPERTY DEVELOPMENT

Alle er velkomne, når MT Højgaard Property Development inviterer naboer og andre interesserede til åbent hus på Dalum Kloster på søndag den 10/9 kl. 14-17.

Det bliver både muligt at få en rundvisning i den unikke klosterpark og høre nærmere om planerne med den gamle klostergrund, når MT Højgaard Property Development på søndag den 10. september inviterer til åbent hus i Dalum Kloster fra kl. 14-17.

Dørene til klosterparken åbnes kl. 14, og alle er velkomne. Efter rundvisningen vil MT Højgaard Property Development være vært for lidt kaffe og fortælle nærmere om visionerne for en potentiel fremtidig udvikling af ejendommen og grunden.

Det foregår på Dalumvej 105, 5250 Odense SV.

Klosterpark på 8,7 hektar

Dalum Kloster var i mange år ejet af den katolske stiftelse Sct. Hedvig, men MT Højgaard Property Development overtog grunden ved årsskiftet 2022/2023 med henblik på at udvikle grunden til blandt andet boliger – samtidig er der et ønske om at gøre den gemte klosterpark mere tilgængelig for offentligheden.

Grundarealet har en størrelse på 8,7 hektar og består af en kirke, fredede kloster- og anneksbygninger samt en stor have. Der er et samlet bygningsareal på cirka 3.800 kvadratmeter.

Dalum Kloster. Pressefoto: MT Højgaard Property Development