Skip to main content
9. april 2024

Lakrids by Bülow lukker lakridsfabrik for at uddele en million lakridser

På Lakridsens Dag den 12. april kan lakridsglade danskere se frem til en velsmagende overraskelse, når Lakrids By Bülow laver sin hidtil største uddeling i gadebilledet med intet mindre end en million lakridser på tværs af Danmark, Tyskland, Storbritannien, Sverige, Norge, Finland og Dubai. I Danmark vil uddelingen finde sted i flere byer, blandt andet i Odense.

Af: LAKRIDS BY BÜLOW | Foto: LAKRIDS BY BÜLOW
PRESSEMEDDELELSE

Lakridselskere verden over hylder hvert år det sorte guld, når kalenderen skriver den 12. april. Datoen markerer nemlig den internationale lakridsdag, og i år tager Lakrids By Bülow del i fejringen med den hidtil største uddeling af lakridser til dato.

Ambitionen er at uddele en million gourmetlakridser på én dag på tværs af syv lande til både forbipasserende lakridselskere og dem, der stadig skal overbevises.

I Danmark foregår uddelingen blandt andet i Lakrids By Bülows egne butikker og hos en række forhandlere. Lakrids By Bülow lancerede sidste år initiativet under navnet ‘WE MAKE THE WORLD TASTE LIQUORICE’, hvor 500.000 lakridser blev uddelt – med det formål at få hele verden til at elske lakrids. I år fordobles indsatsen og ambitionen.

Sidste år markerede vi vores 16-års jubilæum den 7. juli 2023 med uddeling af 500.000 lakridser verden over. I år har vi rykket fejringen til Lakridsens Dag den 12. april og sat et ambitiøst mål om at uddele en million lakridser. Det kræver selvfølgelig en stor holdindsats, for det er rigtig mange lakridser. Derfor kommer jeg selv og den øvrige ledelse også selv til at stå på forskellige lokationer og dele ud, fortæller Patricia Winkel-Pedersen, marketingdirektør hos Lakrids By Bülow.

På lakridsfabrikken i Hvidovre planlægger man at lukke hele produktionen den 12. april, så alle medarbejdere kan deltage i uddelingen, der foregår på mere end 200 lokationer fordelt over Danmark, Tyskland, Storbritannien, Sverige, Norge, Finland og Dubai.

Lakrids til vands, til lands og i luften

I år deles de mange lakridser ikke kun ud i gadebilledet, men også på udvalgte færgeruter, ligesom heldige rejsende på Øresundsbroen og Københavns Lufthavn kan få fingrene i en smagsprøve. I Københavns Lufthavn kan man finde lakridserne ved Lakrids By Bülows butikker og i shoppingområdet. Ifølge Patricia Winkel-Pedersen er det et oplagt sted at sætte ind i kampen om at konvertere flere skeptikere til lakridselskere.

WE MAKE THE WORLD TASTE LIQUORICE handler netop om at få omvendt hele verden til at elske lakrids, og derfor er lufthavnen, hvor mennesker og kulturer fra hele verden mødes, det perfekte sted at uddele lakridser og udfolde budskabet. Jeg glæder mig meget til at få reaktioner fra alle afkroge af verden, når de rejsende smager vores lakridskugler med chokolade, siger Patricia Winkel-Pedersen.

Ud over Københavns Lufthavn kan danske lakridselskere se frem til uddeling ved Tivoli, Kongens Nytorv, og Langelinie, samt i butikken i Svaneke på Bornholm og i byer som Aarhus, Odense og Aalborg.

Man kan også være heldig at spotte Lakrids By Bülows specialdesignede ladcykel, når den suser gennem Københavns gader og deler lakridser ud.

Kom med når LAKRIDS BY BÜLOW laver sin hidtil største uddeling i gadebilledet med intet mindre end en million lakridser. Foto: LAKRIDS BY BÜLOW

Fakta:

Om WE MAKE THE WORLD TASTE LIQUORICE

Lakrids By Bülow udfolder deres kampagne “WE MAKE THE WORLD TASTE LIQUORICE” den 12. april, hvor de fejrer deres passion for lakrids og deres bidrag til at sprede kærligheden til delikatessen globalt. Gourmetlakridsproducenten vil markere kampagnens start ved at afholde deres hidtil største lakridsuddeling, hvor de uddeler en million gourmetlakridser verden over.

De lakridsglade danskere skal blot besøge en af de udvalgte lokationer for at deltage i festlighederne. I Tyskland, hvor gourmetlakridser også er et stort hit, vil der være lakridsuddeling i både Hamborg, München og Berlin.

Om LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW blev grundlagt af Johan Bülow på Bornholm den 7. juli 2007, men har i dag produktion i Hvidovre. Originale smagskombinationer og et smukt design gør, at LAKRIDS BY BÜLOW på kort tid er blevet et af danskernes favorit konfekturebrands. I januar 2024 modtog LAKRIDS BY BÜLOW B Corp-certificering og har som det første konfekturebrand i verden anvendt bøtter i 100 % genbrugt PET-plast siden 2019. I 2022 introducerede virksomheden desuden en ny, økologisk produktlinje præsenteret i premium glas, designet til genanvendelse. LAKRIDS BY BÜLOW har i dag egne konceptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien og de Forenede Arabiske Emirater, og gourmetlakridserne sælges hos godt 2000 forhandlere fordelt på 25 lande samt online på www.lakridsbybulow.com. Læs mere om LAKRIDS BY BÜLOW her: https://lakridsbybulow.dk/.