Skip to main content
22. februar 2024

Live Culture overtager scenen i Albani Fanzone

Talentudvikling, liveoplevelser og fællesskab er tre nøgleord for både Live Culture og OB, og de går nu hånd i hånd, da den lokale koncertarrangør overtager scenen i Albani Fanzone på Nature Energy Park.

Af: Live Culture | Foto: Louis Jarto og Prime Music
PRESSEMEDDELELSE

Partnerskabet mellem Live Culture og OB vil skabe en ny platform for musikalske talenter, og den indvies allerede på søndag, hvor Louis Jarto indtager scenen i Albani Fanzone. Fremover vil Live Culture sørge for liveunderholdning til alle OB’s hjemmekampe i 3F Superligaen, hvor blandt andet nye stjerner fra vækstlaget i musikbranchen får en fantastisk platform at skinne på.

Som koncertarrangør mener vi, at vi har et ansvar for at bringe musikken ud til publikum – også musik publikum ikke nødvendigvis kender endnu. I Danmark er vi vanvittig gode til at skabe musik, og der er mange talenter. I Live Culture vil vi gerne – ligesom Odense Boldklub – bidrage til, at talenterne får luft under vingerne og udvikler sig. Ved at overtage scenen på stadion skaber vi en endnu bedre ramme for at tilbyde publikum nye liveoplevelser med nye talenter, siger Henrik Frisch, der er kommerciel direktør i Live Culture.

LIVE CULTURE SCENEN

Samarbejdet betyder, at Live Culture nu overtager scenen i Albani Fanzone fra årets første hjemmekamp søndag den 25. februar, og herefter venter minimum 16 hjemmekampe med liveoplevelser på LIVE CULTURE SCENEN.

Det hele får premiere inden søndagens superligakamp mellem OB og Brøndby IF, hvor publikum kan opleve Louis Jarto – musikeren der har slået verdensrekorden med en koncert på verdens nordligste permanente bosættelse.

Louis Jarto har fanget nysgerrigheden fra musikelskere og eventyrlystne sjæle med mottoet ”Random koncerter indtil vi spiller på Orange Scene”. Han har gjort spontanitet til sit varemærke og skaber unikke koncerter ud fra tilfældige tanker og et hjemmelavet set-up, uden et fastlagt script, kun drevet af kærlighed til musik og eventyr. Lad dig fortrylle af hans evne til at skabe musikalsk magi på steder, du aldrig ville forvente. Forvent det uventede og oplev musik på en helt ny måde. En virkelig unik kunstner, som vi glæder os til at forkæle OB-fans med til søndagens hjemmekamp, siger Henrik Frisch.

Louis Jarto spiller kl. 14.45 i Albani Fanzone på LIVE CULTURE SCENEN, og koncerten er gratis for fans med billet til OB – Brøndby IF søndag den 25. februar kl. 16.00.

Næste hjemmekamp er den 17. marts, OB – FCK, her arrangerer Live Culture musikbanko med fodboldsange og vilde præmier.

Louis%20Jarto%20p%E5%20Nordpolen
Louis Jarto på Nordpolen. Foto: Louis Jarto og Prime Music.
OB%20-%20Br%F8ndby%20IF
OB – Brøndby IF. Foto: Live Culture.