Skip to main content
25. april 2024

Lokal fotograf vinder prisen som Årets Fotograf for foto af ikonisk bygning

Vidoofilm producerer professionelt visuelt materiale til deres kunder. Nu er Saif Shneyin fra virksomheden blevet kåret til årets fotograf i kategorien Bolig/Arkitektur.

Af: Andreas Hjort | Foto: Saif Shneyin / Den Danske Fotografiske Forening

Saif Shneyin fra Vidoofilm har netop vundet prisen som årets fotograf ved Den Danske Fotografiske Forenings årlige konkurrence i kategorien Bolig/Arkitektur.

Vidoofilm, drevet af dedikerede og kreative videoproducenter, stræber altid efter at opnå 100% kundetilfredshed. Med en stor mængde erfaring har de skabt film og billeder for utallige virksomheder i hele landet. De er altid opdateret på tidens trends inden for visuel produktion, hvilket sikrer, at deres kunder fremstår som moderne, samtidig med at deres unikke brand og identitet bliver fremhævet.

Nu har Saif Shneyin fra Vidoofilm fået anerkendelse for sit gode arbejde.

Han indsendte sit billede af “Bølgen” i Vejle til den årlige konkurrence i kategorien Bolig/Arkitektur og vandt guld.

Guld i første forsøg

Saif udtaler til LokalNyt, at hans vinderbillede blev taget på en regnvejrsdag i 2022, efter en videoproduktion. Motiveret af ønsket om at vise sin ven i New York den danske arkitektur, ventede han en time i sin bil, indtil regnen stoppede, så han kunne fange det perfekte billede.

Han fortæller yderligere, at dette var hans første deltagelse i en fotografisk konkurrence, og at han blot indsendte billedet i sidste øjeblik for at få en bedre forståelse af dommernes kriterier, så han kunne forberede sig bedre til næste år.

Men Saif behøvede ikke vente til næste år for at forstå dommernes præferencer, da det blev til guld i første forsøg.

Du kan finde eksempler på Saifs arbejde nedenfor, men også på Vidoofilms hjemmeside og på hans Instagram.

Fotos: Saif Shneyin / Den Danske Fotografiske Forening