Skip to main content
14. juni 2024

LokalBolig Dalum-Hjallese er den suverænt mest sælgende ejendomsmægler i Odense Kommune

LokalBolig Dalum-Hjallese er den ejendomsmæglerbutik, der blandt alle mæglere i hele Odense Kommune har solgt flest boliger de seneste 12 måneder.

Af: Andreas Hjort | Foto: LokalBolig Dalum-Hjallese

I løbet af de seneste 12 måneder har LokalBolig Dalum-Hjallese sat SOLGT-skilte op foran 180 hjem i Odense, hvilket er 64 mere end den nærmeste mægler-konkurrent i kommunen. LokalBolig Dalum-Hjallese ligger også på førstepladsen blandt ejendomsmæglere på hele Fyn.

Undersøgelsen af mæglernes boligsalg foretages af Boligsiden, som fører statistik over 1485 mæglere i Danmark.

Ejendomsmægler MDE Søren Gehrs, som ejer LokalBolig-butikken i Dalum sammen med MDE Torsten Gram, der også ejer LokalBolig Tarup-Næsby og LokalBolig Ringe, mener at successen skyldes:

En kombination af passion og indsigt samt vores dedikation til at gå de ekstra skridt, som det nogle gange kræver. Vi tror på, at hvert boligsalg fortjener vores fulde engagement og ekspertise, hvilket afspejles i vores flotte resultater og kundetilfredshed.

Den førende ejendomsmægler de seneste fire år

En køretur gennem Odense SV afslører hurtigt mæglerbutikken med det grønne skilt, der ligger centralt i Dalum-krydset. På de omkringliggende veje er det også svært at overse LokalBolig Dalum-Hjallese, da indehavernes ansigter er på mange til-salg og solgt-skilte.

De seneste fire år har LokalBolig Dalum-Hjallese været den førende ejendomsmægler i Odense SV. I det seneste år har de solgt mere end dobbelt så mange huse som deres nærmest konkurrent.

Desuden har de den højeste kvadratmeterpris og det laveste gennemsnitlige afslag blandt de lokale ejendomsmæglere.

Internt blandt landets LokalBolig-butikker har butikken i Dalum også succes. Den er nemlig også den mest sælgende af de 61 LokalBolig-butikker i hele landet.

På trods af successen har butikkens indehavere og medarbejdere ikke tænkt sig at læne sig tilbage:

Vi må aldrig tro, at kunderne kommer alene fordi, vi sælger flest boliger. De kommer fordi, vi leverer god og nærværende service, sætter os ind i og forstår deres situation – og kan mærke vores passion for boligsalg, slår Torsten Gram fast.

Klik her for at se oversigten over de mest sælgende mæglere i Odense Kommune.

Søren Gehrs og Torsten Gram. Foto: LokalBolig Dalum-Hjallese.