Skip to main content
6. december 2022

LokalNyt Odense byder velkommen til Improve Business

Hos LokalNyt Odense har vi fået en ny annoncør med på holdet. Byd velkommen til Improve Business, der er en ny beskæftigelsesindsats.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Vi er glade for at have fået endnu en dygtig annoncør med på holdet, og denne gang er det Improve Business, vi byder velkommen hos LokalNyt Odense.

Improve Business er en ny beskæftigelsesindsats, hvor de arbejder med at matche motiverede, højtuddannede ledige med virksomheder, der ønsker hjælp til konkrete problemstillinger. De tilbyder et 10 ugers forløb på deres akademi, hvor akademikerne bliver matchet med en konkret virksomhed og dennes case. Akademikeren skal arbejde fokuseret på at løse casen gennem først seks ugers undervisning og slutteligt fire ugers fuldtids praktik i virksomheden.

Improve Business arbejder for både at hjælpe akademikerne og virksomhederne. Akademikerne får erhvervserfaring, samt hjælp til udvikle deres kompetencer indenfor forretningsudvikling, som kan hjælpe dem med at komme hurtigere i job. Samtidig får virksomhederne hjælp til at udvikle og vækste deres virksomhed med en kvalificeret medarbejder i 10 uger. Det er helt gratis for alle parter at deltage.

Improve Buisness kører forskellige forløb i henholdsvis Odense, Slagelse og Køge, og løbende starter de nye forløb op.

Tag et kig på deres hjemmeside, hvor du kan læse mere om deres arbejde, og se hvornår de afholder deres næste forløb.

Du kan også lære mere om Improve Business på deres annonceside.