Skip to main content
16. februar 2024

Madglad odenseaner er med i MasterChef

Har du spottet odenseaneren i denne sæson af MasterChef? Hvis du tager ud og spiser i Odense, kan du faktisk allerede nu nyde hans mad.

Af: Rikke Hansen | Foto: Paprika

Hvis du følger med i den igangværende sæson af madprogrammet MasterChef, har du måske bemærket, at i hvert fald én af deltagerne ser lidt bekendt ud. Det er nemlig Abdul Manan, der er fra Odense.

Til audition fik han intet mindre end fuld tavle, da alle fire dommere gav ham et ja videre til de indledende runder af konkurrencen.

Kendt fra madscenen i Odense

Men ikke nok med at Abdul Manan er god nok til at være med i MasterChef, så er han involveret i tre restauranter lige her i Odense. Hvis du er til smagfuld mad fra det indiske køkken, har dine smagsløg måske bragt dig forbi en af hans retter.

På den indiske restaurant Paprika, der ligger på Nørregade 56, er han nemlig assisterende restaurantchef. Og som det fremgår af menukortet, er det en restaurant, der sætter en dyd i at servere autentiske retter fra det indiske køkken. Og det indiske kommer ikke kun til udtryk i maden.

Restauranten har netop været gennem en større renovering, hvor de har udskiftet det tidligere interiør, der var mere køligt og nordisk. Nu har de i stedet skruet op for varmen, farverne, hyggen og ikke mindst den indiske stemning.

Menukortet er også blevet ændret i samme omgang. Hvor de før serverede mange forskellige retter, er det nu skåret ned, så det er mere overskueligt, men også så kvaliteten kan holdes i top.

Dette er noget af det mad, man kan få serveret, hvis man besøger restauranten i Nørregade. Foto: Restaurant Paprika.

Autentisk indisk streetfood

Udover restauranten i Nørregade, har han sammen med sine samarbejdspartnere også to andre madsteder i byen. På Storms Pakhus han man sætte tænderne i mad fra deres to madboder – Masala Corner og Tandoori BBQ. De er naturligvis også begge indiske boder, som byder på forskellige former for autentisk indisk streetfood.

Abdul Manans store passion for mad har så nu bragt ham til MasterChef og helt ud i de danske stuer, og hvis du bliver fristet til at smage noget af hans mad, kan du jo lægge vejen forbi ét af hans tre madsteder her i Odense – eller måske dem alle tre. Og nu har du faktisk en ekstra god grund.

Få 10 % rabat

De  kører nemlig et særligt tilbud netop nu. Resten af februar måned kan du få 10 % rabat på take away hos Paprika. Du får rabatten, når du bestiller online og indtaster rabatkoden: vielskerpaprika. Så kan du nå at få prøvet det nye menukort af, og der er endda også tid til, at du kan nå forbi flere gange inden måneden og tilbuddet er ovre