Skip to main content
16. november 2022

Massørskolen-Fyn etablerer en ny sportsmassøruddannelse

Der er behov for flere massører med speciale i sportsudøvelse, og derfor er Massørskolen-Fyn ved at udvikle en ny uddannelse.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Der er behov for flere massører med speciale i sportsudøvelse, og derfor er Massørskolen-Fyn ved at udvikle en uddannelse med fokus på netop det. Uddannelsen starter op til april 2023.

Massørskolen-Fyn modtog i 2022 Børsens Gazelle-pris for de mest vækstede virksomheder, og de har efterhånden fået opbygget en stærk undervisningsprofil. Nu udvider de deres udbud med endnu en uddannelse, nemlig en sportsmassøruddannelse.

10% af undervisningen vil bestå af specialiseringen inden for sportsmassage, ligesom der vil være fokuseret praktik undervejs, helst hos idrætsklubber og –foreninger. Derfor efterspørger Massørskolen-Fyn klubber og foreninger, der kunne tænke sig at være med i udvikling af de dygtige studerende med både praktikmuligheder og udarbejdelse af modulets indhold.

Vil du, som klub eller forening, høre mere om uddannelsen og om, hvordan du kan bidrage? Så deltag i infomødet d. 7. december kl. 19 i Odense C. Tilmelding skal ske inden d. 4. december på mail: anna@ms-f.dk.

Læs mere om begivenheden her.

Du kan også læse mere om Massørskolen-Fyn på deres Facebookside.