Skip to main content
22. februar 2023

Massørskolen-Fyn tilbyder ny sportsterapeutuddannelse

Massørskolen-Fyn har siden dens åbning uddannet massører, zoneterapeuter og akupunktører. Nu er tiden kommet til at uddanne sportsterapeuter.

Af: Viktor Bork | Foto:

Massørskolen-Fyn har siden dens åbning i 2011 uddannet over 500 massører, zoneterapeuter og akupunktører. Nu er tiden kommet til at uddanne sportsterapeuter.

Sportsterapeuten er blevet en essentiel del af alle sportsklubber og idrætsforeninger på både amatør og professionelt niveau. Massørskolen-Fyns nye sportsterapeutuddannelse er designet til at give aspiranterne værktøjerne til at arbejde med idrætsudøvere på alle niveauer.

Med den nye uddannelse vil man få en grundig indføring i behandlingsmetoder og teknikker, der kan hjælpe sportsudøvere med akut skadesbehandling, genoptræning og vedligeholdelse af den fysiske form.

En teoretisk og praktisk uddannelse

I løbet af de 24 måneder som uddannelsen tager, vil man igennem undervisning og praktik opnå en dybdegående forståelse af kroppens fysiologi, biomekanik, skadesbehandling og skadesforebyggelse. Undervisningen tilrettelægges af eksperter på hver sit område, og med i uddannelsen får man:

  • 890 lektioner, topprofessionel undervisning fordelt på 24 måneder.
  • Tre praktikperioder inkl. to i en sportsklub.
  • Et diplom godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed og Skat.
  • Sparring med skolens sportsfysioterapeuter.
  • Stor viden om skadesbehandling og genoptræning af sportsskader.

Uddannelsen kræver ingen forudgående erfaringer og forudsætninger, og det er muligt at tage den samtidig med andet arbejde. Der er holdstart i april og august 2023.

Du kan læse mere om Massørskolen-Fyn og deres nye banebrydende uddannelse på deres hjemmeside: